L'ij, Buiksloterham | Unieke koopappartementen aan het water

06 juni 2019

L’ij wordt een stoer appartementencomplex aan het levendige water van het Tolhuiskanaal naast het IJ in Amsterdam. Alle appartementen beschikken straks over een mooie afwerking, goed sanitair en tegelwerk en worden voorzien van vloerverwarming. L'ij staat dan ook voor goed en compleet wonen. 

L’ij telt in totaal 34 twee-, drie- en vierkamerappartementen met een woonoppervlakte variërend van ca. 59 tot 113 m². Er zijn verschillende woningtypen: van compacte appartementen tot indrukwekkende penthouses op de 7e verdieping. 

Alle woningen hebben een prachtige buitenruimte, balkon of (dak)terras, veelal met vrij uitzicht over het water. Het binnengebied van L’ij wordt bovendien ingericht als gezamenlijke binnentuin. De perfecte plek om je nieuwe buren beter te leren kennen! Op de begane grond bevinden zich de privébergingen voor alle woningen en een bedrijfsruimte.

De unieke appartementen in dit complex gaan zeer binnenkort in de verkoop. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom de start verkoop? Schrijf je dan in als geïnteresseerde voor dit project. De bouw van L’ij start naar verwachting eind 2019 en de verwachte oplevering is ongeveer een jaar later.