NieuwWonen Amsterdam

Ben je op zoek naar een nieuwbouwwoning in Amsterdam die aansluit op jouw woonwensen? Dan begint je zoektocht op NieuwWonen Amsterdam, een initiatief van de NVM Nieuwbouwspecialisten in deze regio in samenwerking met de Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA).

Het nieuwbouwaanbod op één website
NieuwWonen Amsterdam laat jou op een overzichtelijke manier kennismaken met het nieuwbouwaanbod van de NVM Nieuwbouwspecialisten in Amsterdam. Je hoeft jezelf dus niet meer bij verschillende nieuwbouwmakelaars en op verschillende projectwebsites in te schrijven. NieuwWonen Amsterdam biedt een overzicht van nieuwbouwaanbod in Amsterdam en omstreken. Daarnaast vind je op NieuwWonen Amsterdam het nieuwbouwaanbod van de regio's Haarlem, Purmerend en Zaanstreek.

Als eerste op de hoogte
NieuwWonen Amsterdam is een platform waar vraag en aanbod elkaar treffen: als je je 
woonwensen invult, ontvang je als eerste alle ontwikkelingen over nieuwe projecten die aansluiten op jouw woonwensen. Makkelijk toch? Zo ben je als eerste op de hoogte van projecten die in de nabije toekomst in de verkoop gaan. We informeren je niet alleen via deze website, maar ook via onze nieuwsbrief en sociale media zoals Facebook en Instagram. 

Veilig en vertrouwelijk
Ook als jouw droomhuis nog niet tussen het nieuwbouwaanbod staat, biedt NieuwWonen Amsterdam mogelijkheden. Als er andere zoekers zijn met vergelijkbare wensen brengen wij die belangstelling onder de aandacht van projectontwikkelaars en gemeenten. Wie weet wordt jouw woondroom dan werkelijkheid! Om deze reden is het ook erg belangrijk om je woonwensen zo volledig mogelijk in te vullen. Vanzelfsprekend gaat NieuwWonen Amsterdam veilig en vertrouwelijk om met jouw gegevens.

Woonevents
NieuwWonen Amsterdam organiseert regelmatig woonevents waar je je persoonlijk kunt laten informeren over de meest recente nieuwbouwontwikkelingen in Amsterdam.

NVM Nieuwbouwspecialisten Amsterdam
NieuwWonen Amsterdam is een initiatief van de NVM Nieuwbouwspecialisten in de regio Amsterdam in samenwerking met de MVA. Onderstaande NVM Nieuwbouwspecialisten zijn bij dit platform betrokken:
- Broersma Werken en Wonen
- Carla van den Brink B.V.
- Hallie & Van Klooster Makelaardij
- KRK Makelaars
- Mar. J. Heule Makelaardij
- Mooijekind Vleut Makelaars

- VLIEG Makelaars

Landelijk netwerk
NieuwWonen Amsterdam is onderdeel van de overkoepelende coöperatie NieuwWonen Nederland en één van de ongeveer vijfentwintig regionale NieuwWonen-platforms. Vast onderdeel van dit netwerk zijn ook Funda, NVM en NVM statistics. Indien je het ook interessant vindt om over de stadsgrenzen heen te kijken, bezoek dan nieuwwonenzaanstreek.nl, nieuwwonenhaarlem.nl en nieuwwonenpurmerend.nl