Start verkoop Sky Penthouses - Elements, Amsterdam

07 mei 2024

Op woensdag 15 mei a.s. start de verkoop van de Sky Penthouses; 5 exclusieve tweelaagse penthouses op de 21e en 22e verdieping van Elements in Amsterdam. Kom langs en ervaar live het panoramische uitzicht van deze penthouses met ongekend wooncomfort.

Het eerdere aanbod in Elements was al exclusief, maar met deze luxe penthouses krijgt exclusiviteit een extra dimensie. Met woonoppervlaktes variërend van 74 tot maar liefst 206 m² geniet je hier van heel veel ruimte. En het uitzicht, dat is werkelijk waar adembenemend. Vanaf hier kijk je uit over Amsterdam, de Amstel en de wijde omgeving. De Sky Penthouses zijn beschikbaar vanaf circa € 795.000 v.o.n.

Kom naar de start verkoop
Spreekt wonen in Elements jou aan en wil je graag meer weten over de penthouses of een van de andere appartementen? Of wil je een voorproefje van het fantastische uitzicht? Kom dan op woensdag 15 mei a.s. naar de start verkoop. Deze vindt vanaf 18.00 uur plaats in de Ventuno Skylounge, op de 21e verdieping van het Ruby Emma Hotel (Amstelvlietstraat 4 in Amsterdam). Het verkoopteam staat er voor je klaar om je te informeren en al jouw vragen te beantwoorden. Wil je graag langskomen? Reserveer dan hier jouw tijdslot. Je kunt je auto parkeren in de ondergrondse parkeergarage bij Ventuno via Parkbee (tegen betaling).

Inschrijven voor jouw favoriet
Binnenkort wordt de projectwebsite van Elements bijgewerkt met meer informatie over de Sky Penthouses en vanaf 15 mei is het mogelijk om je via de woningzoeker in te schrijven voor het penthouse van jouw voorkeur. Ook kun je je inschrijven voor het overige woningaanbod dat bestaat uit een variatie aan appartementen met woonoppervlaktes van 39 tot 101 m² (koopsom vanaf 420.000 v.o.n.). Meer weten? Neem dan een kijkje op de projectwebsite. Ook de makelaars Broersma Wonen en Eefje Voogd Makelaardij staan je graag te woord.

De bouw van Elements is momenteel in volle gang. Naar verwachting zullen de appartementen in het eerste kwartaal van 2026 worden opgeleverd.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Elements?

Bekijk ook het project Elements

In verkoop
custom media
Meer informatie

Elements

Amsterdam

46 woningen beschikbaar
39m - 206m woonoppervlakte
€ 420.000 tot € 2.495.000