Thuishaven in Edam: verkoopmanifestatie op vrijdag 7 juni a.s.

05 juni 2024

Het comfort, het gemak en de energiezuinigheid van nieuwbouw, de monumentale klasse van de zeventiende eeuw. Je combineert het in nieuwbouwproject Thuishaven, midden in het historische centrum van Edam. De verkoop van dit project gaat vrijdag 7 juni a.s. van start.

De verkoopmanifestatie van Thuishaven vindt plaats om de hoek van de projectlocatie, dus kun je gelijk de lokale sfeer proeven. Onder het genot van een drankje legt het verkoopteam je graag alles uit over de twee herenhuizen, drie appartementen en twee commerciële ruimtes die in verkoop gaan. Ben jij er ook bij?

Praktische informatie verkoopmanifestatie
Datum: vrijdag 7 juni
Tijd: tussen 16.00 en 20.00 uur
Locatie: in de Damzaal van het Damhotel in Edam

Wonen met monumentale klasse in Edam
Edam heeft een rijk verleden. Die eeuwenlange geschiedenis zie je terug in het historische centrum van het stadje, met zijn vele oude panden, mooie grachten, leuke winkeltjes, gezellige terrassen en intieme pleintjes. Het stadje aan het Markermeer (voorheen Zuiderzee) telt 178 (!) monumenten. Edam wordt niet voor niets ‘Klein Amsterdam’ genoemd, en je woont hier op 100 meter van de Keizersgracht en Spui! En met Thuishaven komen er in één klap vijf panden met monumentale klasse bij.

Het verkoopteam heet je van harte welkom op 7 juni!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Thuishaven?

Bekijk ook het project Thuishaven

Binnenkort in verkoop
custom media