Thuishaven

  • Edam
Welkom in Thuishaven
Midden in het historische centrum aan de Hoogstraat, dat uitmondt op het Damplein en de Keizersgracht, komen 5 toekomstige monumenten die over ruim 100 jaar nog steeds bestaan en hun waarde behouden.

De 5 panden krijgen ieder hun eigen identiteit en worden voorzien van nieuwbouwgevels met het allerhoogste afwerkingsniveau en een scherp oog voor historische details. U kunt wonen in een prachtig pand met het historische karakter van toen en het comfort van nu.

Elke woning wordt voorzien van een warmtepomp met bodembron en isolatie passend bij deze tijd. Dit is werkelijk een unieke gelegenheid om op deze locatie een pand van uitzonderlijke kwaliteit te kunnen kopen.

Waarom wonen of werken in Thuishaven!
Edam heeft een rijk verleden en het historische centrum huisvest mooie grachten, winkelpanden met prachtige geveltjes en gezellige pleintjes.

Precies op deze plek kunt u aan een nieuwe toekomst beginnen. Wie wil er nu niet wonen in een toekomstig monument. Een unieke kans die u niet aan u voorbij wilt laten gaan.

De vijf monumentale panden hebben een eigen identiteit en verhaal en bevatten diverse woningen en winkels.

Het woonprogramma is als volgt:
Herenhuis met klokgevel – een herenhuis van 184 m2
Herenhuis met zadeldak – een herenhuis van 183 m2
Pand met trapgevel – een appartement van 93 m2
Pand met tuitgevel – een appartement van 87 m2
Pand met zadeldak – een appartement van 63 m2

De appartementen bevinden zich op de 1e en 2e verdieping van de panden. Op de begane grond van de appartementen worden 2 kleinschalige winkels gerealiseerd van 45 m2 en 69 m2.

Bezoek de projectwebsite van Thuishaven Edam om alle historische details van de gevels en de mogelijkheden van de woningen te bekijken.

De inschrijving is gestart op 7 juni 2024 en sluit op maandag 17 juni 2024 om 09:00 uur. Op donderdag 20 juni 2024 zal de toewijzing door de projectontwikkelaar plaatsvinden en in de week van 24 juni 2024 zullen de aankoopgesprekken plaatsvinden.

Edam als thuishaven
Edam is één en al cultuur. Een authentiek stadje gelegen aan het IJsselmeer. Niet alleen bekend van de kaas, maar ook van de vele musea en knusse winkeltjes.
Met het Oorgat en het IJsselmeer om de hoek en een stadshaven met alle denkbare faciliteiten heeft de ware watersportliefhebber hier alles wat hij zoekt. En dat terwijl Monnickendam, Broek in Waterland en Amsterdam niet ver weg zijn en allemaal makkelijk te bereiken is met openbaar vervoer. De busverbinding richting Amsterdam-Noord is uitstekend, door de Noord/Zuidlijn sta je binnen een handomdraai op elke gewenste plek in Amsterdam.

Het rustgevende recreatiegebied Hemmeland is er voor iedereen die lekker wil genieten van natuur en water. Hier kan je naar hartenlust wandelen. fietsen, zwemmen, surfen en zeilen.
• Midden in het centrum van Edam
• Omringd door vele faciliteiten
• 5 minuten van het Markermeer
• 10 minuten van Centrum Purmerend
• 15 minuten Noord/Zuidlijn Amsterdam
• Uniek voor watersportliefhebbers
Lees verder...

Nieuws over Thuishaven

05-06-2024

Thuishaven in Edam: verkoopmanifestatie op vrijdag 7 juni a.s.

Het comfort, het gemak en de energiezuinigheid van nieuwbouw, de monumentale klasse van de zeventiende eeuw. Je combineert het in nieuwbouwproject Thuishaven, midden in het historische centrum van Edam. De verkoop van dit project gaat vrijdag 7 juni a.s. van start.


Lees verder

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

KRK Makelaars

Amsterdam

Thuishaven

Is een ontwikkeling van:

HSB Volendam