’t Eilandhart: nieuwbouw op het schilderachtige Marken. Vrijdag 21 juni: start verkoop eerste fase

14 juni 2024

Soms komen er juweeltjes voorbij. Dit is er een: de eerste fase van 't Eilandhart, een uniek nieuwbouwproject op het schilderachtige Marken. Op vrijdag 21 juni is er een verkoopmanifestatie.

Wonen op een schilderachtige plek, met een écht eilandgevoel en schitterende vergezichten over het water. Het kan op Marken, niet ver van Amsterdam. Hoewel Marken al sinds 1957 verbonden is met het vasteland, voel je aan alles dat het een eiland is. Op deze unieke plek verrijst nieuwbouwproject ’t Eilandhart, met 99 woningen in Marker stijl. De eerste negentien woningen gaan vrijdag 21 juni in verkoop tijdens een verkoopmanifestatie.

 

Vrijdag 21 juni: verkoopmanifestatie eerste fase 't Eilandhart op Marken

Tijdens de verkoopmanifestatie op vrijdag 21 juni kom je alles te weten over de eerste negentien woningen van ’t Eilandhart. Het gaat om zes drie-onder-één-kapwoningen, zes twee-onder-één-kapwoningen en zeven vrijstaande woningen. De woonoppervlaktes lopen uiteen van 102 tot 191 vierkante meter. Alle woningen hebben drie slaapkamers. De vrijstaande woningen hebben ook nog een souterrain. 

In gesprek met verkoopteam, Marken ontdekken

Je kunt over dit aanbod in gesprek met het verkoopteam en krijgt de brochure mee. Uiteraard kun je ook de plek bekijken waar de woningen komen. Daar plak je natuurlijk meteen een ontdekkingstocht over Marken zelf aan vast. Zeer de moeite waard.

Je bent tussen 16:00 en 18:30 uur welkom in kantine Nooitgedacht van Sportvereniging Marken aan de Walandweg 2 op Marken. Er zijn daar voldoende (gratis) parkeerplaatsen. Aanmelden is niet nodig. Je kunt gewoon komen.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom 't Eilandhart?

Bekijk ook het project 't Eilandhart

In verkoop
custom media
Meer informatie

't Eilandhart

Marken

19 woningen beschikbaar
102m - 190m woonoppervlakte
Prijs nog niet bekend