Laatste appartement te koop in Nassau 21

16 juni 2021

De sloop van het kantoorpand aan de Oranje Nassaulaan in Amsterdam-Zuid is in volle gang. Deze maakt binnenkort plaats voor Nassau 21. In dit nieuwe gebouw met bijzondere architectuur is nog slechts één benedenwoning te koop: appartement 21B.

Nassau 21B is een dubbele benedenwoning van maar liefst 188 m² groot, met op de bel-etage een ruime living, keuken en terras. In het souterrain, met volop daglicht, is ruimte voor slapen, baden en werken. Op het terras en de patio kun je genieten van de buitenlucht. Deze liggen beiden op het zonnige zuiden. De koopsom voor deze benedenwoning bedraagt € 2.600.000 v.o.n. (eigen grond, geen erfpacht). Deze koopsom is inclusief stelposten voor complete afbouw, op basis van een interieurontwerp van Marcel Wolterinck. Het ontwerp kan in overleg worden aangepast naar jouw persoonlijke wensen.

Wonen vlak bij het Vondelpark
Project Nassau 21 is een kleinschalig gebouw met slechts zes woningen. Het ligt op de hoek van de Oranje Nassaulaan en het groene Emmaplein. Vanaf hier wandel je in een paar minuten zo het Vondelpark in. De klassieke panden in de Willemsparkbuurt stralen allure uit en de buurt is rustig. Toch is er ook voldoende reuring van de boetieks en terrassen in de omgeving.

Interesse?
Heb jij interesse in deze benedenwoning in Nassau 21 of wil je graag meer weten? Neem dan contact op met de makelaar. De oplevering van Nassau 21 vindt naar verwachting plaats in de zomer van 2022.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom NASSAU 21 Ground floor apartments?

Bekijk ook het project NASSAU 21 Ground floor apartments

In verkoop
custom media
Meer informatie

NASSAU 21 Ground floor apartments

Amsterdam

188m - 218m woonoppervlakte
€ 2.600.000 tot € 2.700.000