Zonnige familiewoningen in Cornelis, Amsterdam

11 april 2023

De lente is eindelijk daar, het buitenleven lonkt. Zie jij jezelf al zitten in deze zonnige daktuin vlak bij alles wat Amsterdam zo leuk maakt? Cornelis is in aanbouw en er zijn nog enkele comfortabele familiewoningen met veel zonnige buitenruimte beschikbaar.

Geniet van veel leef-, speel- en werkruimte
Er zijn nog een paar heerlijke dubbellaagse familiewoningen te koop met heel veel leefruimte binnen én buiten. Binnen beschik je over extra ruimte voor een kantoor, een thuiswerkplek, atelier of speelkamer en buiten heb je, naast je privé buitenruimte, toegang tot het unieke gevelpark met glijbaan en de gemeenschappelijke huiskamer met daktuin. Cornelis biedt een van de meest kindvriendelijke plekken in Amsterdam om op te groeien met een leuk autoluw plein voor de deur, een kinderopvang op de begane grond, een goede basisschool nabij en het Vondelpark en de Sloterplas op fietsafstand. De ideale plek om op te groeien in de stad.

Interesse in Cornelis?
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw gezin, neem dan snel contact op met de makelaars. Zij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Cornelis?

Bekijk ook het project Cornelis

In verkoop
custom media
Meer informatie

Cornelis

Amsterdam

11 woningen beschikbaar
60m - 190m woonoppervlakte
€ 450.000 tot € 930.000