Zomerupdate Cornelis Amsterdam: bouw vordert, nog enkele woningen beschikbaar

14 juli 2023

Cornelis, het prachtige icoon op de grens van Amsterdam West en Nieuw West, krijgt steeds meer vorm. De bouw verloopt voorspoedig, met de verwachting mei 2024 het hoogste punt te bereiken. Goed nieuws: er zijn nog appartementen en familiemaisonnettes beschikbaar!

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de tweelaagse parkeerkelder en in september wordt er gestart met de vloer van de begane grond. Daarna wordt er per verdieping omhoog gewerkt om rond mei 2024 het hoogste punt van Cornelis te bereiken. Bekijk hier de timelapse op de bouwplaats!

Eerste oplevering in 2025
Wij kunnen, net als de kopers niet wachten op het resultaat. Rond de eerste helft van 2025 kunnen de eerste bewoners hun nieuwe thuis binnenwandelen en genieten van een weergaloos uitzicht, de extra leefruimte en de nieuwe community binnen Cornelis. Het belooft een mooie mix aan bewoners te worden. Veel van de kopers zijn stellen, alleenstaanden of jonge gezinnen die hun veelal krappe en oude appartementen in Amsterdam West en Nieuw-West gaan verruilen voor een groter en duurzamer appartement in Cornelis. Onder deze kopers zien we ook enkele expats die in Cornelis hun toekomst in Amsterdam verder willen vormgeven. Of de groep terugkeerders uit Badhoevedorp, Amstelveen, Leiden en Hoofddorp die de stad hebben gemist en aan hun ‘tweede jeugd’ willen beginnen. In Cornelis kan dat!

Beschikbaar woonaanbod
De meeste appartementen zijn verkocht, maar gelukkig hebben we nog enkele mooie appartementen die wij kunnen aanbieden!

Wonen over tweelagen met twee buitenruimtes
Onder de beschikbare woningen is er nog één hoekwoning van bijna 100 m2 voor € 680.000 v.o.n. Dit heerlijk ruime appartement op de tweede verdieping is verdeeld over twee woonlagen en beschikt over twee buitenruimtes. Het terras van de master bedroom grenst aan de gemeenschappelijke daktuin met veel groen. De andere buitenruimte is een comfortabele wintertuin die direct aan de zeer ruime living grenst, dé perfecte plek om samen te zijn met buren en/of vrienden. Kortom een droomcombinatie als je het ons vraagt. Verder beschikt het appartement over twee slaapkamers, een fijne badkamer, een ruime hal en een aparte berging in de woning zelf. Benieuwd of dit aanbod op jouw woonwensen aansluit? Neem gerust contact op met het makelaarsteam.

Ruime appartementen met 3 slaapkamers
Zoek je nog iets meer ruimte? Er zijn nog enkele ruime familiemaisonnettes op de eerste en tweede etage met oppervlaktes van 126 m2 tot 139 m2 te koop. Uniek in Cornelis! De voordeur bevindt zich op de tweede etage, waar ook de eerste slaapkamer en badkamer gesitueerd is. De ruime hal leidt naar de eerste etage, die ruimte biedt aan de woonkamer en keuken. In het verlengde van de keuken bevindt zich een gang die uitermate geschikt is als thuiswerkplek, om huiswerk te maken of om te gamen. Op deze etage bevinden zich nog twee extra slaapkamers en een badkamer. Een ideale familiewoning! Al deze appartementen beschikken uiteraard ook over een eigen balkon.

Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden in Cornelis? Neem dan gerust contact op met de verkopend makelaar, zij staan voor je klaar om alle vragen te beantwoorden en je verder op weg te helpen.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Cornelis?

Bekijk ook het project Cornelis

In verkoop
custom media
Meer informatie

Cornelis

Amsterdam

3 woningen beschikbaar
60m - 190m woonoppervlakte
€ 450.000 tot € 930.000