West End Residence: wonen aan het water

30 oktober 2020

Omringd door water, met dagelijks een andere zonsondergang: wonen in West End Residence betekent elke keer weer genieten van de adembenemende uitzichten. Maar West End Residence biedt meer. We zetten alle voordelen op een rij.  

Unieke omgeving: voor velen is West End een begrip, vanwege haar rijke historie en de prachtige ligging in het hart van het plassengebied.

• Uitzonderlijk veel leefruimte: met woonoppervlaktes variërend van 225 tot 335 m² en terrassen van 77 tot 310 m² woon je hier zeer riant.

• Luxe: het gehele complex heeft grandeur en internationale allure met oog voor veiligheid en comfort. De woningen hebben een hoog afwerkingsniveau. 

• Eigen ligplaats: de haven wordt met de ontwikkeling van de penthouse-appartementen compleet nieuw aangelegd. Elke bewoner heeft prioriteit om een ligplaats te huren.

• Goede bereikbaarheid: West End Residence ligt in de Gooi- en Vechtstreek, centraal in Nederland en nabij Amsterdam, Schiphol en Utrecht.

• Vlakbij horeca en winkels: binnen enkele minuten rijden of varen vanaf West End bevinden zich diverse sfeervolle en zeer goede restaurants. Ook het winkelaanbod in de omgeving van West End is zeer de moeite waard. Zo zijn Laren, Amsterdam en Utrecht binnen 30 minuten bereikbaar. 

Vrijblijvend oriënteren?

West End Residence bestaat uit twee gebouwen met elk slechts 6 penthouse-appartementen en 1 penthouse. Kortom, een zeer hoogwaardig en kleinschalig appartementencomplex. Neem contact op met de makelaar voor een geheel vrijblijvend gesprek en rondleiding door een van de penthouse-appartementen.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom West End Residence?

Bekijk ook het project West End Residence

In verkoop
custom media