West End Residence: luxueus en ruim wonen in 'Residence 2'

21 november 2020

Omringd door water, met dagelijks een andere zonsondergang: wonen in West End Residence is puur genieten! Wil jij luxueus en ruim wonen met dit prachtige uitzicht? We lichten 'Residence 2' voor je uit met maar liefst 226 m² woonoppervlak.

Het penthouse-appartement ‘Residence 2’ strekt zich uit over één woonlaag en beschikt over uitzonderlijk veel leefruimte. De living harmonieert perfect met de open woonkeuken en de overige woonruimtes. Rust, balans, symmetrie en duidelijke zichtlijnen vormen de basis van de indeling. De entree van het appartement komt uit in een gang naar de leefkeuken en de eetkamer, met weids uitzicht over de plas. De keuken wordt gecompleteerd door een ruime bijkeuken.

Daarnaast beschikt de woning over een zeer ruim terras van 77 m² over de volle breedte van het appartement met een fascinerend uitzicht over de plas. Het terras biedt plaats aan een grote lounge set en een eettafel. Interieur en exterieur lopen vrijwel drempelloos in elkaar over en vormen daardoor een fraai geheel.

Alle penthouse-appartementen in West End Residence zijn zeer duurzaam gebouwd. Zo beschikt elke woning over een individuele Warmte-Koude installatie. De EPC van ca. 0.4 geeft aan hoe goed de woningen zijn geïsoleerd. Ook ten aanzien van de geluidsisolatie zijn extra investeringen gedaan om het wooncomfort te optimaliseren. De liften zijn extra ruim en zijn uitgevoerd met de laatste (geluidsarme) technologie. Elk penthouse-appartement beschikt over een eigen KNX computer, om maximale mogelijkheden te bieden ten aanzien van domotica.

Meer informatie?
Neem contact op met de makelaar voor een geheel vrijblijvend gesprek en rondleiding door een van beschikbare de penthouse-appartementen.

Bekijk ook het project West End Residence

In verkoop
custom media
Meer informatie

West End Residence

Loosdrecht

4 houses available
225m - 335m woonoppervlakte
€ 2.055.000 tot € 2.795.000