West End Residence: exclusieve woningen aan de Loosdrechtse plassen

16 september 2020

Op zoek naar een unieke woning aan het water? Aan de Loosdrechtse Plassen, centraal in Nederland, ligt het stijlvolle West End Residence. De twee gebouwen omvatten elk slechts 6 penthouse-appartementen en 1 penthouse. Je woont er werkelijk fantastisch! 

West End is van oudsher een begrip in Loosdrecht. Het was voorheen een hotel annex jachthaven. Met de Eerste Plas aan de ene kant van het gebouw en de rustige Loenderveense Plas aan de andere kant is dit één van de beste locaties van het Plassengebied. Op deze plek staat nu een zeer hoogwaardig en kleinschalig appartementencomplex. 

Zowel binnen als buiten bieden de woningen volop ruimte. De terrassen zijn zeer ruim en deels overdekt. Het is er dus ook heerlijk toeven als de zon een keertje niet schijnt. Bovendien geniet je hier van de mooiste zonsondergangen. 

Binnen een straal van enkele minuten rijden of varen vanaf West End bevinden zich diverse sfeervolle en zeer goede restaurants. Ook het winkelaanbod in de omgeving van West End is zeer de moeite waard. Zo zijn Laren, Amsterdam en Utrecht binnen 30 minuten bereikbaar. 

Klinkt dit als jouw toekomstige woonomgeving? Neem dan contact op met de makelaar voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie. Goed om te weten: als bewoner krijg je voorrang op het huren van een ligplaats in de nieuwe haven. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom West End Residence?

Bekijk ook het project West End Residence

In verkoop
Meer informatie

West End Residence

Loosdrecht


€ 2.055.000 tot € 2.795.000
225 m2 - 335 m2 woonoppervlakte
10 woningen beschikbaar