Laatste dag om je in te schrijven voor Cornelis

04 april 2022

De verkoop van het nieuwbouwproject Cornelis in Amsterdam is in volle gang en de inschrijvingen stromen binnen. Heb jij jouw inschrijving al voltooid? Je hebt nog tot morgen (5 april) 12.00 uur de tijd om je inschrijving compleet te maken.

Het bijzondere woongebouw Cornelis biedt straks plek aan 85 koopappartementen in verschillende varianten. Eén van de woningtypes die je er terugvindt is type B2; een lichte hoekwoning van ruim 90 m². Hiervan zijn er in Cornelis in totaal negen. Door de gunstige ligging van deze appartementen en de ramen op zowel de zuid- als westzijde geniet je hier elke dag van het prachtige uitzicht over het Schielandplein. De appartementen beschikken verder over een royale living met ruimte voor bijvoorbeeld een thuiswerkplek, twee zeer ruime slaapkamers (drie slaapkamers of een extra werk-/hobbykamer is ook mogelijk), sanitair en tegelwerk en een fijn terras op het zonnige zuiden. Woningtype B2 is beschikbaar vanaf € 635.000,- v.o.n.

Vind jouw ideale appartement
Benieuwd welk appartement het beste past bij jouw woonwensen? Bekijk dan de verschillende appartementen in de woningzoeker op de projectwebsite. Hier vind je per appartement een omschrijving, de plattegrond en de verkoopprijs. Heb jij jouw ideale appartement gevonden, dan kun je je direct inschrijven via jouw persoonlijke account. Je hebt nog tot morgen 12.00 uur de tijd, dus wacht niet te lang!

Nog vragen?
Heb je nog vragen over dit project of de appartementen? Of heb je hulp nodig bij de inschrijving? Neem dan contact op met de verkopend makelaar van Cornelis. Deze helpt je graag verder.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Cornelis?

Bekijk ook het project Cornelis

In verkoop
custom media
Meer informatie

Cornelis

Amsterdam

59 woningen beschikbaar
60m - 190m woonoppervlakte
€ 450.000 tot € 930.000