KAAP aan het IJ: start verkoop van de gebouwen Coast en Horn

09 juli 2021

Wonen aan het IJ met een briljant uitzicht? Het kan bij KAAP. Een unieke plek waar altijd wel een zeiljacht of cruiseschip voorbij vaart, met op de achtergrond de skyline van de stad. De verkoop van de 32 appartementen in de gebouwen Coast en Horn gaat van start.

De appartementen verschillen in oppervlakte van 70 tot 344 m². De woningen hebben royale buitenruimtes die uitermate geschikt zijn om eindeloos te genieten van zon, licht en ruimte. Het afwerkingsniveau is hoog met een keuken van Piet Boon kitchen en badkamers van Tortu. En natuurlijk is er ook gedacht aan duurzaamheid met een energiezuiniig systeem voor verwarmen en koelen. De koopsom is vanaf € 752.500,- v.o.n. inclusief parkeerplaats.

Vlak bij het centrum
KAAP wordt gebouwd pal aan het IJ, tussen Eye en NDSM, aan het einde van de Grasweg. Met de auto is het centrum van Amsterdam bereikbaar via de IJtunnel en je bent in een paar minuten op de ring A10. Op nog geen 10 minuten fietsen ligt metrostation Noorderpark van de Noord/Zuidlijn. Vanaf daar ben je binnen 15 minuten in het centrum van Amsterdam of op de Zuidas. Of met de pont, die op 5 minuten loopafstand ligt.

Architectuur
KAAP bestaat uit vijf exclusieve woongebouwen die door drie verschillende architectenbureaus zijn ontworpen. Elk hebben ze hun eigen visie op wonen en design. Het resultaat mag er zijn: vijf iconische woongebouwen met een eigen karakter en signatuur die samen een krachtig geheel vormen. De vijf gebouwen hebben een ondergrondse parkeergarage die onder de gebouwen doorloopt. Ieder appartement heeft een eigen parkeerplaats. Je kan ook een extra parkeerplaats kopen in de parkeergarage verderop aan de Grasweg. 

Geen erfpacht
KAAP wordt gerealiseerd op eigen grond. Geen erfpacht dus! Op deze manier heb je niet te maken met de jaarlijks terugkerende extra kosten van de erfpachtcanon.

Interesse
Zie je jezelf al helemaal wonen aan het IJ? Neem dan contact op met de makelaar.

Bekijk ook het project KAAP

In verkoop
custom media
Meer informatie

KAAP

Amsterdam

6 houses available
71m - 344m woonoppervlakte
Prijsindicatie vanaf € 700.000 tot € 4.000.000