High End: Appartementen beschikbaar van 86, 92 en 153 m²

08 mei 2020

Diverse belangstellenden hebben al gekozen voor een appartement in High End. Zij kozen voor High End vanwege het bijzonder ‘groene’, energiezuinige en kleinschalige gebouw, de balkons op het zuiden en de grote ramen van vloer tot plafond. 

High End ligt aan de Distelweg in Amsterdam Noord tussen Eye en de NDSM werf, vlak bij de pont. Goed nieuws, want op dit moment zijn onderstaande appartementen nog beschikbaar. Naar verwachting zijn de appartementen eind 2021 klaar. 

Driekamer appartement
Het driekamer appartement ligt op de eerste verdieping en heeft een oppervlak van 92 m². Het appartement beschikt over een balkon op het zuiden (10 m²) en twee slaapkamers - deze zijn naar wens uit te breiden naar drie slaapkamers.

• Koopsom appartement € 530.000-, (incl. afgekochte erfpacht 50 jaar)
• Koopsom bijbehorende parkeerplaats € 37.500-, (incl. afgekochte erfpacht 50 jaar)

Terraswoning
Het appartement van circa 86 m² op de vijfde verdieping is uniek door het extra grote terras van 27 m². Dankzij de groene zone voelt het als een daktuin. De woning heeft een extra brede woonkamer - grenzend aan het terras - en twee slaapkamers.

• Koopsom appartement € 630.000-, (incl. afgekochte erfpacht 50 jaar)
• Koopsom bijbehorende parkeerplaats € 37.500-, (incl. afgekochte erfpacht 50 jaar)

Woon-werk woning
De woon-werkwoning (153 m²) op de begane grond biedt de mogelijkheid voor een praktijk, atelier of kantoor aan huis, met een flexibele plattegrond en twee entreedeuren. Een enorm pluspunt van deze woon-werkwoning is de fantastische tuin van zo’n 71 m². 

• Koopsom appartement € 845.000-, (incl. afgekochte erfpacht 50 jaar)
• Koopsom bijbehorende parkeerplaats € 37.500-, (incl. afgekochte erfpacht 50 jaar)

Wordt dit jouw toekomstige woonplek?
Heb je interesse in één van deze woningen? Neem dan snel contact op met de verkopend makelaar voor meer informatie of een persoonlijk gesprek.