HAUT, Amsterdam | Wonen met een indrukwekkend uitzicht over de stad

30 april 2019

Exclusief, chique en modern: dat is HAUT. HAUT wordt de hoogste houten woontoren van Nederland. Uniek in architectuur en uitzonderlijk in duurzaamheid, gebaseerd op het principe van circulair bouwen. Naast een houten hoogbouwconstructie krijgt HAUT energie-opwekkende gevels, triple glas en wordt het bovendien zodanig gerealiseerd dat de toegepaste materialen zoveel mogelijk herbruikbaar zijn.

De bouw is al gestart en de woningen zullen begin 2021 worden opgeleverd. Diverse enthousiaste kopers hebben al voor een appartement in HAUT gekozen. Ook interesse in een woning van HAUT?

Op de 16e verdieping is nog een Zuid XL woning te koop met een oppervlakte van 185 m² en een hoekbalkon op het zuiden en westen. Op de 15e en enkele lagere verdiepingen zijn nog een aantal Zuid woningen beschikbaar van circa 140 m² (prijzen vanaf € 1.000.000). Deze woningen hebben naast de indrukwekkende glazen westgevel met uitzicht op de Amstel ook nog eens een brede gevel op het Zuiden. Hier heb je balkons en kamers met het mooiste uitzicht en de meeste zon.

HAUT wordt gerealiseerd op een prachtige en centrale locatie aan de Amstel bij het Amstelstation, met diverse voorzieningen op loopafstand. Op de begane grond komt health club ‘Great Studio’s’. Het centrum van Amsterdam ligt op fietsafstand en de metro stopt dichtbij.

Ben je benieuwd wat deze bijzondere appartementen nog meer te bieden hebben? Neem dan contact op met de makelaar.