De Werf bij de Sluis in Muiden.

21 augustus 2020

VERKOOP GESTART


De verkoop van De Werf bij de Sluis in Muiden is gestart en de eerste woningen zijn inmiddels toegewezen. Bekijk nu de project website voor alle informatie.

Project De Werf bij de Sluis in Muiden


De Werf bij de Sluis in Muiden

De Werf bij de Sluis in Muiden is een nieuwe intieme woonbuurt waar verschillende werelden samenkomen. Het biedt een mooie combinatie van de levendigheid van Muiden en de rust en weidsheid van het buitengebied. Eigentijdse architectuur en het verleden lopen moeiteloos in elkaar over. De gebouwen voegen zich naar het rijke verleden van deze plek. De combinatie van luxe, comfort en duurzaamheid maken dat De Werf bij de Sluis in Muiden een gebied is dat klaar is voor de toekomst. In deze nieuwe eigentijdse woonbuurt worden 51 luxe woningen gerealiseerd. Appartementen, penthouses en werfwoningen met twee eigen parkeerplaatsen per woning, een privé ligplaats (huur) in de haven voor de deur en een schitterend uitzicht op het water. Woningen die veel privacy bieden en tegelijkertijd onderdeel uitmaken van het stadje.Architectuur
Een toekomst die naadloos aansluit bij het verleden. Dat is de kern van de ontwerpen die architectenbureau Rijnboutt heeft ontwikkeld voor De Werf bij de Sluis in Muiden. In de ontwerpen is ervoor gekozen om de geschiedenis niet letterlijk te kopiëren, maar er een eigen draai aan te geven. Zo blijft de muur die de scheiding tussen de oude werf en Muiden vormde wel intact, maar worden er doorkijkjes in gemaakt zodat er meer verbinding komt tussen de nieuwe buurt en het bestaande stadje. De 51 gevarieerde werfwoningen en appartementen hebben een eigen karakter, zijn evenals de oude scheepswerf net even anders dan de rest van het stadje, maar passen er tegelijkertijd perfect bij.
De woningen aan de Hellingstraat sluiten naadloos aan bij de architectuur van de stadswoningen van het stadje en hebben direct toegang tot het buitengebied en de Zeedijk. De gebouwen waarin de appartementen zich bevinden, zijn duidelijk familie van elkaar. Geïnspireerd door het industriële karakter van de oude werf. Robuust en sober, bakstenen en stalen kaders. De werfwoningen hebben dezelfde identiteit, maar verschillen ook sterk van elkaar. De ene woning is gracieus en verfijnd, de andere stevig en stoer. Door deze aanpak is er een duidelijk verloop in architectuur vanaf de Hellingstraat naar de kade: van het verleden naar de toekomst.

Verkoopprocedure:

Maak via de website uw eigen online woningdossier aan van "de Werf bij de Sluis in Muiden" en vul daar in uw eigen beveiligde omgeving alle gestelde vragen zo volledig mogelijk in.

Belangstellenden voor een woning of appartement worden uitgenodigd om zich in te schrijven op een of meerdere woningen/appartementen naar keuze (max 4) vanaf 8 juni 2020. Met betrekking tot de individuele woningen en appartementen is een overzicht opgesteld waarop de verschillende vraagprijzen van deze woningen en appartementen staan vermeld. U vindt dit overzicht met vraagprijzen op de projectsite of in het eigen woningdossier.

- Verkooptraject via uw eigen online woningdossier (zie website)
- Project notaris HMK Notarissen

Alle belangrijke stukken zoals prijzen en downloads staan op de website. Zo kunt u zich alvast goed voorbereiden. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om een persoonlijke afspraak te maken of een vraag hebben, neem dan contact met ons op. Ons verkoopteam staat voor u klaar en is tijdens werkdagen bereikbaar op 020 – 470 22 55 of via info@dewerfbijdesluisinmuiden.nl.


Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Werf bij de Sluis in Muiden?

Bekijk ook het project De Werf bij de Sluis in Muiden

In verkoop
Meer informatie

De Werf bij de Sluis in Muiden

Muiden


€ 575.000 tot € 2.500.000
68 m2 - 288 m2 woonoppervlakte