De Jacob, Amsterdam: morgen start verkoop

08 november 2021

Wonen in het groen én in de stad; dat is wonen in De Jacob. De Jacob is het sluitstuk van de Jacob Geelbuurt in de gewilde wijk Slotervaart en omvat 92 koopwoningen in verschillende varianten. De verkoop van het project gaat morgen van start!

De Jacob is voor iedereen en bestaat uit echte stadsappartementen met 2, 3 of 4 kamers en gezinswoningen. Voor welke type woning je ook kiest, je geniet hier heerlijk van het stadse leven en woont midden in het groen. De 92 woningen zijn verdeeld over 3 woonblokken omringd door een prachtige groene binnentuin. Iedere woning heeft zicht op deze tuin, welke alleen toegankelijk is voor de bewoners. Ook de entree van het project is bijzonder groen. Deze is te bereiken vanuit 2 besloten autoluwe zijstraatjes. Hierdoor heb je voor de deur een bijzondere brede stoep met leefruimte voor gras, planten, heesters, bomen en speel- en ontmoetingsplekken.

Perfecte ligging
De ligging van De Jacob is perfect: dicht bij het centrum van Amsterdam, maar toch in een groene omgeving. Binnen no-time fiets je naar het Vondelpark en ook een rondje Sloterplas ligt op maar enkele minuten afstand. Perfect om te wandelen, skaten of joggen. Ook de bereikbaarheid met het OV, de fiets en auto is gunstig. Zo stoppen de trein, bus en metro letterlijk om de hoek bij de Lelylaan of de Postjesweg. In de omgeving zijn veel restaurants, supermarkten, parken, scholen en sportgelegenheden. Kortom, alles wat je nodig hebt ligt binnen handbereik.

Schrijf je in!
Morgen om 12.00 uur start de verkoop van de 92 woningen. Vanaf dat moment staan de brochure, prijslijst met de definitieve koopprijzen en de ‘wegwijzer’ met alle informatie over het verkoopproces op de projectwebsite en kun jij je inschrijven voor jouw favoriete bouwnummer(s). De inschrijving loopt tot vrijdag 19 november a.s. 12.00 uur, dus zorg dat je er op tijd bij bent! Neem nu alvast een kijkje op de projectpagina en ontdek de verschillende woningtypen. Welke woning is jouw favoriet?

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Jacob?

Bekijk ook het project De Jacob

In verkoop
custom media
Meer informatie

De Jacob

Amsterdam

8 woningen beschikbaar
48m - 122m woonoppervlakte
€ 324.000 tot € 749.840