Cornelis, Amsterdam: online verkoop gestart

29 maart 2022

Er gebeurt iets moois op de grens van Amsterdam-Zuid en Nieuw-West. Aan het Schielandplein verrijst Cornelis, een bijzonder woongebouw met 85 koopappartementen, een speels gevelpark en een gezamenlijke huiskamer. De appartementen zijn nu in verkoop.

Door de variatie aan woningtypes is er in Cornelis altijd wel een appartement dat past bij jouw woonwensen. Er komen ruime familiemaisonnettes, portiekwoningen, loftachtige appartementen en woon-werkwoningen. De appartementen liggen op het zonnige zuiden. In de gezamenlijke huiskamer ontmoet je andere bewoners en vanaf jouw buitenruimte kijk je naar je kinderen die spelen op het autovrije Schielandplein. De appartementen worden opgeleverd inclusief sanitair en tegelwerk, maar zonder keuken. Deze kun je dus helemaal naar jouw eigen wensen aanschaffen. Op de projectpagina van Cornelis lees je onder andere meer over de locatie en erfpacht.

Schrijf je in!
Heb je interesse in wonen in Cornelis? Dan is het nu mogelijk om je in te schrijven voor jouw favoriete appartement(en). Dit kan eenvoudig via de projectwebsite van Cornelis. Via de woningzoeker kun je de verschillende appartementen op je gemak bekijken en jouw voorkeuren opslaan in je persoonlijke account. Vul je persoonsgegevens in en maak je inschrijving definitief*. De inschrijving is geopend tot dinsdag 5 april a.s. 12.00 uur, dus zorg ervoor dat jouw inschrijving voor die tijd binnen is. Daarna worden de appartementen toegewezen.

Meer weten?
Heb je nog vragen over dit nieuwbouwproject, de appartementen of de inschrijfprocedure? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. Deze staat je graag te woord.

*De gegevens van de inschrijvers komen bij toewijzing op het koop- en aannemingscontract. Zorg er dus voor dat deze gegevens correct en zo volledig mogelijk zijn. Hoe vollediger je inschrijving, hoe groter de kans op toewijzing. Een financiële check bij je inschrijving geeft de hoogste kans. De makelaar kan je hierbij helpen. Let op: per (toekomstig) huishouden mag er één inschrijving worden gedaan. Bij meerdere inschrijvingen per (toekomstig) huishouden worden beide inschrijvingen niet meegenomen bij de toewijzing.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Cornelis?

Bekijk ook het project Cornelis

In verkoop
custom media
Meer informatie

Cornelis

Amsterdam

13 woningen beschikbaar
60m - 190m woonoppervlakte
€ 450.000 tot € 930.000