Briljant aan de Amstel: nog één penthouse beschikbaar

18 januari 2020

Op zoek naar een unieke woning met een prachtig uitzicht over de Amstel? In Briljant aan de Amstel is nog één penthouse beschikbaar: bouwnummer 15. Een ruime, lichte woning van 175 m² met een royaal terras op het westen. Schrijf je nu in. 

Briljant ligt niet alleen aan de Amstel, waardoor een groot aantal woningen een prachtig uitzicht heeft op het water, maar ook in De Pijp met al zijn gezelligheid, leuke restaurantjes en levendige markt. In de nabijheid bevindt zich de bekende Wibautstraat met aantrekkelijke winkels en horeca. Ook uitstekende restaurants zoals Rijssel en Wilde Zwijnen liggen in de buurt. Het centrum van Amsterdam met zijn theaters, winkels en bioscopen is praktisch om de hoek. In Briljant woon je midden in het levendige en authentieke Amsterdam met het comfort, de luxe en de ruimte van een nieuwe woning.

De bouw start naar verwachting in het tweede kwartaal van 2020. De planning is dat het project in het laatste kwartaal van 2021 wordt opgeleverd. Meer informatie? Neem dan contact op met Broersma Makelaardij. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Briljant aan de Amstel?

Bekijk ook het project Briljant aan de Amstel

In verkoop
Meer informatie

Briljant aan de Amstel

Amsterdam


- € 1.820.000
139 m2 - 175 m2 woonoppervlakte
1 woning beschikbaar