Zandkasteel: turnkey-appartementen in een uniek monument

17 november 2022

Nieuwe appartementen in een monument. Het iconische Zandkasteel biedt comfortabele studio’s, tweekamer suites en driekamer suites. Allemaal volledig afgewerkt en voorzien van een luxe keuken en badkamer, een pvc vloer met houtlook en scanbehang tegen de wanden.

Wonen in Zandkasteel betekent niet alleen dat je een prachtige en comfortabele woning bezit, maar ook dat je gebruik kunt maken van de aanwezige voorzieningen. Je fiets zet je in de afgesloten gemeenschappelijke fietsenstalling, er zijn parkeerplaatsen te huur, je pakketjes worden contactloos afgeleverd via een slimme pakketbus en een huismeester houdt overzicht en ondersteunt bewoners bij onderhoudsvragen.

TOTAALCONCEPT
Zandkasteel combineert wonen, werken en ontmoeten. Dit betekent letterlijk ‘alle gemak onder één dak’. In Zandkasteel vind je horeca, werk- en ontmoetingsruimtes, binnentuinen en zelfs een bioscoop. Aan de binnenstraat, die de verschillende torens met elkaar verbindt, komen verschillende ontmoetingsplekken. Voor ondernemers én bewoners.

VOORDELEN!
Voordelen te over, want het zijn turnkey-appartementen met vele extra voorzieningen. Daarnaast zijn er ook nog financiële en fiscale voordelen. Verkoper betaalt de notaris, dus dat scheelt al een hoop. Maar heb je ook gedacht aan de vrijstelling overdrachtsbelasting als je al 18 bent, maar nog geen 35 jaar en je eerste, eigen woning koopt, waarvan de koopsom onder € 440.000 (bij levering in 2023) ligt? Of de rentekorting bij het sluiten van een hypotheek voor woningen met de in Zandkasteel geldende labels A, A+ en in enkele gevallen zelfs A++. Vraag de makelaar naar meer informatie.

AMSTERDAMSE POORT
Zandkasteel vormt het hart van winkelcentrum de Amsterdamse Poort. De beeldbepalende torens van het monumentale gebouw zijn een herkenningspunt in de wijde omgeving en straks een warm thuis voor de nieuwe bewoners. Je woont hier te midden van winkels en voorzieningen. Met een metro- en treinstation op loopafstand ben je in no time op Amsterdam CS, de Zuidas en Schiphol Airport. Dicht bij uitvalswegen ben je ook met de auto snel op je bestemming.

NU IN VERKOOP
De verkoop is volop aan de gang, maar er zijn nog appartementen beschikbaar van ieder type (met prijzen van € 280.000 tot € 518.000 kosten koper). Bel meteen met de makelaar en bespreek direct de mogelijkheden. Meer informatie over beschikbaarheid is ook te vinden bij de woningzoeker op de projectwebsite: zandkasteelwonen.nl