NoordBaak, Amsterdam: verkoop gestart

09 mei 2023

Goed nieuws! Op maandag 8 mei om 15.00 uur is de online verkoop van de 71 appartementen in De Groote Kaap en De Kleine Kaap gestart. Alle bouwnummers met koopsommen staan live, vanaf nu kun je definitief inschrijven via het online inschrijfformulier op de website.

Neem op je gemak alles door en maak nu je keuze(s). Op de projectwebsite vind je het complete woningaanbod, de woningzoeker, de prijslijst, technische omschrijving, het online magazine, de 3D-maquette en de verkoopinformatie.

Je kunt 10 woningvoorkeuren doorgeven
Heb je jouw droomappartement gevonden en heb je al een persoonlijk account, log dan direct in. Je kunt je gegevens invullen en maximaal 10 bouwnummervoorkeuren doorgeven of aanpassen. Door op OPSLAAN te klikken bevestig je je inschrijving. Wijzigen van je keuzes kan altijd door in te loggen op je account en de gewenste wijziging(en) in je keuzes door te voeren en deze weer te bevestigen door op OPSLAAN te klikken. Als de inschrijving sluit zijn de opgegeven keuzes definitief en kan er niet meer worden gewijzigd. Ben je als stel geïnteresseerd in een koopappartement in NoordBaak? Dan maak je samen één account aan op één e-mailadres.
Heb je nog geen account en wil je wel inschrijven voor (een van) de 71 appartementen, meld je dan zsm aan.

Keuze al gemaakt?
Heb je de afgelopen dagen in je persoonlijke account al je voorkeur(en) appartementen geselecteerd, dan wordt boven aan de woningselectie gevraagd of je met deze voorkeuren officieel wenst deel te nemen aan de start verkoop. Deze vraag dient altijd te worden beantwoord. Je vult het inschrijfformulier in en kunt daarna je voorkeuren bevestigen.

Kom langs tijdens de inloopdagen
Gedurende de inschrijfperiode van de 71 appartementen is het makelaarsteam tijdens speciale inloopuren aanwezig in het Verkoopkantoor NDSM. De makelaars geven je uitgebreide info en je kunt tevens het bijzondere uitzicht op het IJ ervaren.

De inloopuren zijn van 16.30 - 19.00 uur op:
- maandag 8 mei tot en met vrijdag 12 mei
- maandag 15 mei tot en met vrijdag 19 mei (Let op: Hemelvaartsdag gesloten)

Adres: NDSM-kade 5 - 7 (3e verdieping - deurbel Amsterdam Waterfront) op de NDSM-werf, boven de IJ-kantine (entree via de achterzijde).

Voor wanneer?
Maandag 22 mei, 10.00 uur is de deadline voor de inschrijving. Uiterlijk vrijdag 26 mei a.s. ontvang je bericht indien je een woning krijgt toegewezen. Informatie over de toewijzing lees je op de website bij verkoopinfo.

Je kunt ook contact opnemen met het makelaarsteam. Stuur dan een e-mail - onder vermelding van NoordBaak, je naam en telefoonnummer - naar noordbaak@hallie-vanklooster.nl of bel via 020 – 6816716 en je ontvangt zo snel mogelijk reactie.

Wil je op de hoogte blijven van gelijksoortige projecten

Bekijk ook het project NDSM NoordBaak

Volledig verkocht
custom media
Meer informatie

NDSM NoordBaak

Amsterdam

47m - 89m woonoppervlakte
€ 269.000 tot € 547.000