Kings/Lane, Amsterdam: The Doubles

22 december 2022

In het meest groene deel van Oud-Zuid, op de hoek van de Koningslaan en de Emmalaan verrijst Kings/Lane. Deze stadsvilla uit 1913, dicht bij de entree van het Vondelpark, krijgt na een ingrijpende transformatie meer dan haar oorspronkelijke allure.

High-end interieurontwerp inclusief volledige afbouw
Rappange Architecten maakte voor dit exclusieve herontwikkelingsproject samen met ontwerpstudio Framework een ontwerp voor zes exclusieve appartementen met ieder een eigen identiteit en sfeer.

The Double No. 1, 2 en 3
Kings/Lane omvat straks onder meer drie dubbele benedenwoningen met een tuin op het westen en/of zuiden. De woningen hebben drie evenwichtig ingedeelde woonlagen op de bel-etage, de tuinverdieping en het souterrain, met een totale woonoppervlakte van circa 275 tot 356 m². De bel-etage krijgt grandeur door de plafondhoogte van circa 3.40 meter en biedt ruimte aan de woonkamer, eetkamer en leefkeuken. De tuinverdieping is ingericht als slaapverdiepingen met drie slaapkamers en badkamers. In het souterrain is ruimte voor een extra slaapkamer, badkamer, gym of atelier.

De prijs van The Doubles is vanaf € 4.500.000, inclusief stelposten voor hoogwaardige afbouw. Bij Kings/Lane is sprake van eigen grond. De indeling en afbouw kan in overleg naar eigen wens worden aangepast. De realisatie start binnenkort en is naar verwachting begin 2025 klaar. Hoewel de verkoop en bouw nog niet begonnen zijn, is het aan de hand van impressies, plattegronden, materialen en kleuren selectie, goed mogelijk te ervaren hoe het wonen in Kings/Lane daadwerkelijk gaat zijn. Wij nemen je graag persoonlijk mee in deze exclusieve beleving.

De verkoop start begin 2023.

Interesse?
Neem voor meer informatie of een afspraak contact op met de makelaar van Kings/Lane.