IJgen Thuis, Amsterdam: kom aanstaande zondag naar het verkoopevent

09 november 2023

Bij een eiland hoort een gevoel van vrijheid, ruimte en mogelijkheden. En dat is precies wat IJgen Thuis in Amsterdam biedt; een fijne woonlocatie waarbij je zelf mee mag denken over hoe jij wilt wonen. Kom aanstaande zondag naar het verkoopevent en doe mee!

Op Centrumeiland in Amsterdam worden van de in totaal 1.500 woningen ruim 1.000 stuks op maat gebouwd in samenspraak met de bewoners. Zo ook een complex aan het Srefidentieplein waar in samenspraak 23 woningen komen: IJgen Thuis. Het complex bestaat uit 4 stadswoningen en circa 19 appartementen. De voordeur van de vier stadswoningen ligt direct aan het bomen carré, aan de zuidoostzijde van het complex. De appartementen hebben hun voordeur aan het zonnige terras aan de zuidwestzijde.

Woning op maat
In IJgen Thuis mag je meedenken over jouw eigen plek. Of je nu een knusse loft zoekt of een royaal herenhuis, het is allemaal mogelijk. Je kunt hier kiezen voor een basisappartement van circa 75 tot 100 m² die je nog verder kunt afstemmen op jouw wensen. Geef je bijvoorbeeld de voorkeur aan een ruim appartement, of wil je liever een groot balkon? In IJgen Thuis is plek voor een huis met een tuin, een studio met frans balkon, een appartement met grote buitenruimte of een penthouse met dakterras. Kortom, voor ieder wat wils. Samen met de andere bewoners vorm je een community, van jong tot oud en van individu tot gezin.

Verkoopevent op 12 november
Spreekt wonen in IJgen Thuis jou aan en wil je feedback geven op de ontwerpkeuzes, meedenken over de architectuur stijl, de invulling van de tuin en de gemeenschappelijke lounge, en jouw ideeën met betrekking tot mobiliteit delen? Kom dan aanstaande zondag 12 november naar het verkoopevent in de vorm van een participatiebijeenkomst. Deze vindt van 13.00 tot 16.00 uur plaats in het Strandlokaal op IJburg aan de Pampuslaan 505. Je bent van harte welkom om mee te denken en daarnaast samen de binnenkant van jouw woning te ontwerpen. Er zijn in totaal vijf teams die de gemeente Amsterdam mogen overtuigen van hun plan. Help jij mee om het beste en mooiste plan met de leukste mensen te maken? Meld je aan voor de bijeenkomst via de projectwebsite of neem contact op met de verkopend makelaar.