Cornelis: nog enkele energiezuinige appartementen beschikbaar

23 mei 2023

De bouw van Cornelis is in volle gang. De oplevering van dit bijzondere woongebouw staat gepland voor begin 2025. Wil jij straks ook lekker kunnen genieten van een spiksplinternieuw en zeer energiezuinige woning? Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar.

De eerste keldervloeren zijn inmiddels gestort en in de komende tijd worden de wanden en tussenvloeren van de parkeergarage geplaatst zodat de begane grond gemaakt kan worden. Verzeker jezelf van een fijne woning en bekijk snel welke appartementen nog beschikbaar zijn.

Penthouse hoekappartement 89,5 m²
Er is nog één hoekappartement op de bovenste verdieping beschikbaar met een speels opgezette woon-/eetkamer en een aangrenzende loggia. Een fijn licht appartement met uitzicht en met voldoende plek om te werken, te spelen of te relaxen. De twee ruime slaapkamers, de badkamer, het aparte toilet en de praktische interne berging maken het appartement compleet. De prijs voor dit appartement is: € 675.000 v.o.n. Deze prijs staat vast, dus je hoeft geen verrassingen over de koopsom te verwachten tijdens de bouw. Wel zo prettig.

Nog 7 ruime vijfkamerappartementen
Zoek je heel veel leefruimte? Er zijn nog 7 ruime vijfkamerappartementen te koop met oppervlaktes van 126 m² tot 139 m². Verdeeld over twee woonlagen heb je alle ruimte voor je gezin, werk of hobby. De appartementen zijn voorzien van twee badkamers, waardoor het ook geschikt is voor een inwonende ouder of een au air. Deze appartementen beschikken uiteraard ook over een fijn terras op het Zuiden. De prijs voor deze appartementen start vanaf € 785.000 v.o.n.

Vragen?
Ben je nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden neem dan contact op met onze makelaars. Voor vrijblijvend financieel advies kan je terecht bij Ricardo Flierman van HypotheekNet, hij staat klaar voor al jouw vragen en adviseert je graag. Maak nu een vrijblijvende afspraak: 020 - 626 53 61.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Cornelis?

Bekijk ook het project Cornelis

In verkoop
custom media
Meer informatie

Cornelis

Amsterdam

3 woningen beschikbaar
60m - 190m woonoppervlakte
€ 450.000 tot € 930.000