Wonen in Jardin, Amsterdam

Volledig verkocht

Wonen in Jardin

Wonen in Jardin is in verkoop!

Wonen in Jardin betekent volop keuze in het soort woning en de invulling daarvan. Er zijn townhouses, waterviewlofts, maisonnettes, appartementen en een uniek penthouse. Kortom, voor elk wat wils. De prijzen variëren van 249.000 tot 750.000 euro (v.o.n.) op basis van jaarlijkse canon.
Alle verkoopinformatie staat op de projectwebsite, zodat je je voorkeur(en) duidelijk kan bepalen.

Over het project:
Wonen in Jardin wordt een modern hof met 40 comfortabele woningen rondom een grote, groene binnentuin. Gelegen op Centrumeiland op IJburg is de binnenstad van Amsterdam dichtbij, maar ben je ook zo de stad uit, op het water of in de natuur. Bijna alle woningen hebben naast de collectieve binnentuin ook een grote eigen buitenruimte. Volop keuze in het soort woning en de invulling daarvan.

De woningen en appartementen in Jardin zijn er in verschillende afmetingen. Een compact stadsappartement. Een gezinsappartement met balkon. Een appartement met loggia die als wintertuin kan fungeren. Alle varianten zijn voorzien van mooie leefruimtes en praktische slaapvertrekken.
Kortom, als je op zoek bent naar een mooie koopwoning in Amsterdam, dan heb je in Jardin heel veel te kiezen.
Lees verder...

Nieuws over Wonen in Jardin

Laatste Gardenlofts beschikbaar in Wonen in Jardin

Wonen op een schitterende plek nabij natuur, water, winkels en openbaar vervoer: het kan in het duurzame nieuwbouwproject Wonen in Jardin op Centrumeiland. Op dit moment zijn er nog slechts een paar unieke Gardenlofts (woningen met tuin) beschikbaar. 

Lees verder

Heerlijk groen wonen in de Gardenloft Maisonnettes | Wonen in Jardin

In de Gardenlofts van nieuwbouwproject Wonen in Jardin op Centrumeiland IJburg woon je in een duurzame en comfortabele woning met eigen (dak)tuin en rondom een uitbundig groen hof. Dit maakt Jardin dé perfecte plek voor stedelingen met een groen hart.

Lees verder

Wonen in Jardin Amsterdam | Nog enkele bouwnummers beschikbaar

In Jardin komt het beste van twee werelden samen; hier woon je vlak bij de binnenstad op het Centrumeiland met volop ruimte, groen en water om je heen. De eerste bouwnummers zijn getekend, maar er zijn er nog een aantal beschikbaar.

Lees verder

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Kuijs Reinder Kakes Makelaars & Adviseurs

Amsterdam

Financieel advies nodig?

Voor meer informatie over je financiële mogelijkheden kun je contact opnemen met:

Logo

HypotheekNet

Vraag advies »

Wonen in Jardin

Is een ontwikkeling van:

Lokhorst Bouw en Ontwikkeling