Heerlijk groen wonen in de Gardenloft Maisonnettes | Wonen in Jardin

09 februari 2021

In de Gardenlofts van nieuwbouwproject Wonen in Jardin op Centrumeiland IJburg woon je in een duurzame en comfortabele woning met eigen (dak)tuin en rondom een uitbundig groen hof. Dit maakt Jardin dé perfecte plek voor stedelingen met een groen hart.

Groener dan groen op Centrumeiland
Groenliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de Gardenloft Maisonnettes in Jardin. De woningen beschikken over een heerlijk groen balkon. Eigenlijk is het zelfs meer dan een balkon, want door een permanente watervoorziening kun je het hele jaar door genieten van groene planten en struiken. Het is dus een soort ‘opgetilde tuin’, die op de derde verdieping van het gebouw ligt. Bijkomend voordeel is dat dit voor veel privacy zorgt, doordat er geen directe inkijk is. Je woont hier dus in een echt ‘huis-met-tuin’ op de bovenste twee verdiepingen met veel licht en uitzicht. 

Uiteraard is niet alleen de tuin 'groen', maar het gehele project. In Jardin is namelijk veel aandacht voor duurzame manieren om energie op te wekken (zoals zonnepanelen), het opvangen van regenwater en het gebruik van deelfietsen en -auto’s.

Zoek de gezelligheid op
Bijzonder aan Jardin is dat er naast individuele woningen ook collectieve voorzieningen worden gerealiseerd. Als bewoner kan je straks gebruikmaken van een mooie gemeenschappelijke ruimte met daarin o.a. een keuken en een bar. Deze ruimte grenst aan de gemeenschappelijke tuin waar je gezellig met buren kan barbecueën. 

De kenmerken van de Gardenloft Maisonnettes op een rij:
• Twee royale verdiepingen
• Woonoppervlakte van 119 tot 137 m2 
• Ruim, groen balkon op het zuiden
• Eigen berging in de woning
• Mogelijkheid tot het kopen van een parkeerplaats 
• Gasloos en duurzaam 

Meer informatie?
Spreekt wonen in Jardin jou aan en ben je benieuwd welke Gardenloft Maisonnettes nog beschikbaar zijn? Neem dan contact op met de makelaar voor meer informatie en het actuele aanbod.