Wonen in Jardin Amsterdam | Nog enkele bouwnummers beschikbaar

23 oktober 2020

In Jardin komt het beste van twee werelden samen; hier woon je vlak bij de binnenstad op het Centrumeiland met volop ruimte, groen en water om je heen. De eerste bouwnummers zijn getekend, maar er zijn er nog een aantal beschikbaar.

Jardin wordt een modern hof met 40 comfortabele woningen rondom een grote, groene binnentuin. Jardin is klaar voor de toekomst. Duurzaamheid komt terug in alle facetten van dit project; er wordt klimaatbestendig en natuur inclusief gebouwd, energie wordt duurzaam opgewekt en de wijk wordt autoluw. Bijna alle woningen hebben een eigen buitenruimte en er is een collectieve binnentuin. Bewoners kunnen bovendien gebruikmaken van deelfietsen en -auto's. Jardin is voor stedelingen met een groen hart!

Op Centrumeiland ben je veel buiten. Er heerst een eilandgevoel, met een stadstrand op loopafstand. Het centrum van Amsterdam is met de tram in 20 minuten te bereiken.

Binnen Jardin is een divers woningaanbod met voor ieder wat wils. De verkoop is reeds gestart. Kijk op de projectwebsite of neem contact op met de verkopend makelaar voor informatie over de nog beschikbare bouwnummers.