Terrazza

Terrazza: thuiskomen op Zeeburgereiland

Je laat het drukke verkeer rond Amsterdam achter je en draait Zeeburgereiland op. Van een afstand ontwaar je de verspringende contouren van je appartementencomplex. Je rijdt soepel de ondergrondse garage in en pakt de lift naar je ruime woning. Thuisgekomen schenk je een welverdiend drankje in en stap je het balkon op. Je sluit je ogen en voelt de avondzon op je huid. De dag glijdt van je af. In Terrazza is het met recht ontspannen wonen.

De nieuwbouw in Terrazza bestaat uit 122 appartementen verdeeld over 3 woonblokken. Wat opvalt is de eenduidige uitstraling, maar mét een grote afwisseling in lagen en hoogten. Denk aan verspringende verdiepingen en balkons die eigenwijs uitsteken. Ook de appartementen bieden de nodige variatie, zowel in woonoppervlakte - van 50m2 tot maar liefst 180m2 - als in buitenruimte: van Frans balkon tot een flink terras van zo’n 100m2.

Op de begane grond van de woonblokken komen commerciële ruimtes die nog hun invulling gaan krijgen. Met uitzicht op het park en gericht op de zonzijde is dit in ieder geval een rustgevende locatie. Parkeren gebeurt uit het zicht, in de ondergrondse parkeergarage. Tussen de woonblokken van Terrazza liggen groene hofjes waar kinderen op hun gemak kunnen spelen. De hoge glazen entrees geven een idyllisch doorkijkje naar deze binnenhofjes. Dat is uitnodigend thuiskomen.

Terrazza op Zeeburgereiland ligt in de Sportheldenbuurt, vlak bij sportvelden en groene zones. Een fijne omgeving om sportief te ontspannen. Voor reuring hoef je natuurlijk niet ver weg: met de A10 om de hoek rijd je zo richting het centrum van Amsterdam voor een museum- of terrasbezoek. Met twee keer gas geven sta je op IJburg, waar je je dagelijkse boodschappen kunt doen. Hier is het stads wonen binnen de ring van Amsterdam, met de rust van een eiland. Hier woon je van alles voorzien.

De verkoop van Terrazza verloopt digitaal. Alle informatie over de appartementen staat online en je kunt deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis. Kijk op de verkoopdocumentenpagina voor onder andere de tekeningen, afwerking en brochure van jouw favoriete woning. Log in op jouw account van Mijn Eigen Huis en geef online je voorkeuren door.
Lees verder...

Nieuws over Terrazza

04-02-2019

Terrazza Amsterdam | Laatste appartement beschikbaar

Op het Zeeburgereiland wordt het prachtige appartementencomplex Terrazza gerealiseerd. Terrazza biedt de voordelen van alles wat Amsterdam en nieuwbouw te bieden hebben, maar met de rust en ruimte van het Zeeburgereiland.


Lees verder

Woningen

Woningtype
Prijs

Terrazza

Bouwnummer 115 - € 719.429

Beschikbaar

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaar

Mooijekind Vleut Makelaars

Amsterdam