Contact opnemen

Logo The Suites

The smartest home in Amsterdam

Meld je aan en blijf op de hoogte
about

Amsterdams smartest suites

Logo The Suites

Stel je eens voor dat één van de 58 appartementen van jou is. Dan woon je in een compacte betaalbare koopwoning op de drempel van de Amsterdamse binnenstad. Met op een steenworp afstand de tram (9 minuten naar CS) en bus (10 minuten naar Amstel) terwijl je op de fiets in 25 minuten op de Dam staat en de oprit van de ring A10 haast voor de deur ligt. Jouw Suite geeft je alle vrijheid: slaap aan de voorkant aan je eigen groene balkon of aan de houten arcade aan de binnentuin, waar je ook een buitentafel hebt staan voor een koffietje met de buren. Of kijk even of er in het glazen huis in één van de vier daktuinen wat te doen is. De tuin boven op de hoektoren geeft uitzicht over de stad. Voor nog meer activiteit hoef je ook niet ver; The Suites ligt in het centrum van de Sluisbuurt, boven winkeltjes, met een café en een restaurant om de hoek. De grote supermarkt naast de Inholland-campus heeft alles in huis. Of wandel voor wat rust en ruimte naar het IJ. The Suites heeft het allemaal.

Zeeburgereiland

Een groene stadswijk aan het water

Het Zeeburgereiland is een groen en waterrijk stadseiland binnen de ring van Amsterdam. Zeeburgereiland ligt ten oosten van de Indische Buurt en het Oostelijk Havengebied, ten westen van IJburg en ten zuiden van Schellingwoude. Het eiland wordt helemaal omsloten door het water van het IJ, het Amsterdam-Rijnkanaal en het Binnen- en Buiten-IJ. Op het Zeeburgereiland staan straks 10.000 woningen met bijbehorende voorzieningen. De eerste wijk - de Sportheldenbuurt - leeft al volop.

Lees verder

Een prettige leefomgeving

Groene autoluwe stadswijk

De uitgangspunten voor de Sluisbuurt zijn: het creëren van een stedelijke wijk, een groene en leefbare woonomgeving en het inzetten op een duurzame mobiliteit met nadruk op openbaar vervoer en de fiets.


Lees verder

De toekomst

6 Ambities voor Zeeburgereiland

Een nieuw stuk stad

Een prettige woonomgeving

Ruimte voor fietsers en voetgangers

Doorrijden en oversteken

Goed bereikbaar met fiets en ov

Eiland met een groene rand

Nieuws

Lees de laatste nieuwsberichten over

post

Start Bouw Montessori Lyceum Pax in Sluisbuurt

Op maandagmiddag 15 april is een nieuwe mijlpaal bereikt: de bouw van de langverwachte Montessorischool in de Sluisbuurt is officieel gestart. 

post

Ontwikkelingen in Baaibuurt-West

Amsterdam gaat verder met de ontwikkeling van een nieuwe buurt op Zeeburgereiland:
Baaibuurt-West.

post

Verbetering bereikbaarheid Sluisbuurt

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Oost heeft ingestemd met het plaatsen van 2 tijdelijke bushaltes dichterbij de Sluisbuurt en de Sportheldenbuurt.

post

Baggerbeest Sluisbuurt is open

Sinds 1 maart is het Baggerbeest open. Deze plek is de komende 10 jaar het culturele hart van de Sluisbuurt. Het wordt de plek waar Amsterdammers kennis kunnen maken met de Sluisbuurt. Vanaf nu kunt u de ateliers bezoeken of een kijkje nemen bij Bar Baggerbeest.