De Kaaij, Amsterdam

Toekomstig

Tien appartementen vanaf circa 66 m² tot 79 m² aan het Tolhuiskanaal in Amsterdam Noord.

De Kaaij

Wonen aan het water

De Kaaij | Binnenkort te koop 

Wonen aan het water: De Kaaij wordt een kleinschalig gebouw met tien appartementen vanaf circa 66 m² met een fijn balkon of een tuin. De architect koos voor een stoer ontwerp met houten gevelelementen en veel glas. En natuurlijk voldoen de appartementen aan de laatste eisen op het gebied van isolatie en energiezuinigheid.

Het gebouw ligt pal aan het water van het Tolhuiskanaal, vandaar de naam, die staat voor ‘kade of aanlegplaats’. De entree van het gebouw ligt aan het Ko van Dijkhof, bereikbaar via de Grasweg.

Binnenkort start de verkoop, dan zijn meer details bekend zoals de plattegronden en de prijs per woning. Naar verwachting is de koopsom vanaf € 700.000 v.o.n. Bij De Kaaij betaal je geen erfpacht.

De Kaaij kent verschillende woningtypen:
- Twee waterwoningen op de begane grond met een steiger en een tuin. Deze woningen van circa 79 m² hebben dubbele hoogte in de woonkamer aan de waterkant, voor een waanzinnig gevoel van ruimte en licht.x
- Driekamer appartementen van circa 68 m², met een balkon op het zuiden.
- Twee loft appartementen van circa 67 m² op de vijfde verdieping. Deze appartementen hebben extra plafondhoogte.

Ben je geïnteresseerd?
Op dit moment is het project in voorbereiding. We verwachten dat de verkoop op korte termijn gaat starten. Meld je aan voor de nieuwsbrief op de projectwebsite.
Bekijk ook de projectwebsite
Lees verder...

Interactieve woningkiezer

Klik alvast op een aanzicht voor een impressie van de locatie. Binnenkort vind je hier meer informatie over het woningaanbod.

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Nanneke

Broersma Werken en Wonen

Tiffany de

Broersma Werken en Wonen