Mooijburg Plein

Mooijburg Plein: zelf beslissen over indeling en afwerking


Een gevel van hout en talrijke buitenruimtes, in de vorm van tuinen, balkons en loggia’s. Appartementengebouw Mooijburg Plein op Centrumeiland in Amsterdam-IJburg wordt een markant en vooral ook heel duurzaam gebouw waarin u kunt wonen zoals u wilt. Het project wordt in mede-opdrachtgeverschap ontwikkeld. Samen met de koppers zijn inmiddels het gevelbeeld, de buitenruimtes en de gemeenschappelijke ruimtes bepaald. U heeft nog wel invloed op de indeling van uw eigen woning. Wel de lusten van zelf bouwen, niet de lasten dus. Er zijn nog een enkele woning beschikbaar. De opleveringsprognose is rond medio volgend jaar.


Wonen op Centrumeiland in Amsterdam, naast een park
-------------------------------------------------------------------
Mooijburg Plein komt midden op Centrumeiland (kavel 12.06), naast een park en gericht op de zon. Achter de opvallende gevel biedt het gebouw ruimte aan 15 woningen, in verschillende typen. Het aanbod varieert van compacte appartementen tot mooie hoekwoningen. Ook een grote stadswoning is in het project opgenomen.
Nog enkele hoekwoningen beschikbaar in Mooijburg Plein.

Er zijn op dit moment nog twee woningen beschikbaar.
* Een hoekappartement op de 2e etage, van circa 109 m2 met mooi ruim hoekbalkon, richtprijs 535.800 euro von
* Een hoekwoon/werkwoning op de begane grond en 1e etage, met twee entrees (!), van ca 144 m2, met een mooi hoekbalkon, richtprijs 649.625 euro von
Bij beide appartementen geldt dat deze standaard worden verkocht mét een individuele berging à € 4.200.

Twee prachtige hoekappartementen van nieuwbouwproject Mooijburg Plein op het fonkelnieuwe Centrumeiland van IJburg. Een heerlijk lichte woning! Een living met een ruim hoekbalkon op het NW (zon in de ochtend én einde middag tot ondergaan) en uitzicht op een parkje, open keuken, twee grote slaapkamers, extra kamertje annex berging, twee badkamers, separaat toilet en nog een extra balkonnetje.... wat wil je nog meer? Uiteraard kan er meegedacht worden over de voor u meest wenselijke indeling! Parkeren kan separaat bijgekocht worden in de parkeergarage, evenals een handige externe berging in de garage.

De koopsommen zijn richtprijzen voor het basispakket op basis van jaarlijkse canonbetaling, exclusief servicekosten en exclusief parkeerplaats van 30.000 euro (v.o.n.). De prijs is inclusief binnenwanden, binnendeuren, elektra, leidingwerk, basis sanitair, tegelwerk, meterkast en verwarmingsinstallatie (met vloerverwarming en vloerkoeling) en buitenruimte. Bij de appartementen geldt dat deze standaard wordt verkocht mét een individuele berging à € 4.200.


Belangstelling? Bel ons!
-----------------------------
Heeft u interesse? Neem dan contact op met Hallie & Van Klooster Makelaardij (020-6816716) voor aanvullende informatie (zoals indicatieve plattegronden en een concept prijslijst) of een persoonlijke afspraak. Hou er rekening mee dat dit een project in mede-opdrachtgeverschap is. Hierdoor is een en ander aan wijzigingen onderhevig. Ook kunt u bellen voor een persoonlijke afspraak over het project op ons kantoor.

Voor de Mooijburg Plein appartementen laten we u tijdens de afspraak op kantoor graag ook de zeer informatieve digitale tours door de woning en het project zien. Leuk om bijna live door de appartementen en het gebouw te kunnen lopen! Daarnaast is zijn ook handige zonnestudies te zien!

Als u vervolgens een van de laatste woningen wilt kopen, vult u een intentieverklaring in. Deze verklaring is niet vrijblijvend. U gaat hiermee een overeenkomst met het project aan. Daarmee verzekert u zich van deelname en verplicht u zich om 2.500 euro optiegeld te betalen. Dit bedrag kunt u niet terugvorderen. Het wordt wel in mindering gebracht op de totale koopsom. Tot aan het moment van de koop-/aanneemovereenkomst zijn er voor u overigens geen verdere financiële verplichtingen.

Mede-opdrachtgeverschap: wel de lusten, niet de lasten van zelfbouw
------------------------------------------------------------------------------------
Maar hoe zit het nou precies met mede-opdrachtgeverschap? In het kort heeft u als koper wel de lusten, niet de lasten van zelfbouw. U laat uw woning bouwen zoals u dat wilt, maar het regelwerk en de uitvoering laat u over aan professionals. En u hoeft ook de voorfinanciering niet op te hoesten. Die professionals – een architect en een ontwikkelaar – werken voor ontwikkelcombinatie Natrufied-DGV Group. Deze combinatie heeft haar sporen in de duurzame woningbouw wel verdiend. Dat blijkt ook wel uit de plannen voor Mooijburg Plein. Dit gebouw wordt energieleverend, rainproof, klimaatadaptief en natuurinclusief. De EPC wordt -0,2! Een zeer duurzaam project.


Centrumeiland: ongeveer 1.300 duurzame woningen
---------------------------------------------------------------
Centrumeiland is onderdeel van het ‘eilandenrijk’ IJburg Amsterdam. Deze nieuwe stadswijk krijgt ongeveer 1.300 woningen, allemaal met een duurzaam karakter. Ook komen er diverse voorzieningen zoals scholen en andere openbare voorzieningen. Centrumeiland is de schakel naar Strandeiland, het uiteindelijke ‘stadshart’ van IJburg met winkels en een groot stadsstrand aan het IJmeer. Centrumeiland krijgt een stedelijk woonmilieu met rustige, intieme plekjes. De bouwblokken verspringen ten opzichte van elkaar en variëren in grootte. Hierdoor ontstaan er pleinen, groene plekken en korte smalle straten.


Neem contact op met Hallie & Van Klooster Makelaardij (020-6816716) om meer informatie te ontvangen zoals plattegronden en een prijslijst of voor een persoonlijke afspraak over het project en/of indien u wilt instappen in het project.
Lees verder...

Nieuws over Mooijburg Plein

07-05-2021

Mooijburg Plein Amsterdam: zelf beslissen over indeling en afwerking

Je nieuwe huis wordt pas jouw thuis als je het indeelt en inricht in de stijl die bij je past. Wonen op Centrumeiland naast een park en gericht op de zon. Het klinkt al geweldig maar het wordt nog beter. 


Lees verder

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Hallie & Van Klooster Makelaardij

Amsterdam