Life - Amsterdam Houthaven

Wonen in LIFE betekent niets missen van de opwinding van het leven in de grote stad.

Stilte en reuring, het is er allebei. Genieten van de stad met al haar leefsferen, omgeven door luxe en ruimte. LIFE is boven alles Amsterdams wonen. Met een bont palet van mensen, opvattingen, leefstijlen, ideeën, behoeften en plezier. Live, Life, love.

LIFE is een bijzonder appartementengebouw op het Revaleiland in de Houthaven in Amsterdam. De Amsterdamse Houthaven is een weergaloze woonplek, op een autoluw, groen en duurzaam eiland, dicht bij de binnenstad en aan het IJ. Verscholen achter pakhuizen, silo's, loodsen en koopmanshuizen is de Houthaven een bijzondere plek met een indrukwekkende geschiedenis. Een plek bovendien met een ideale ligging; goed bereikbaar, aan het IJ en dicht bij de binnenstad. Met ook nog eens een park om de hoek.

De Houthaven in Amsterdam: een idyllische plek met een indrukwekkende geschiedenis. Ooit het decor van drijvend hout, zover het oog reikt. Waar de timmerlui van de scheepswerven aan hun werkbank stonden te schuren en schippers van reusachtige Scandinavische zeeschepen hun grote stammen hout losten. Nu wordt de eerste gegraven haven van Amsterdam omgetoverd tot een spiksplinternieuwe Amsterdamse woonwijk.

Dit alles op loop- en fietsafstand van het centrum, de Jordaan en de Haarlemmerdijk. En met alle voorzieningen bij de hand zoals kroegjes, restaurants, winkels en gezondheidszorg. Directe busverbindingen rijden heel de stad door en de pont steekt over naar Amsterdam-Noord.

Het aanbod:
• Dubbele benedenwoningen (begane grond en souterrain), van 109 of 130 vierkante meter met een terras aan de binnentuin.
• Prachtige penthouses met twee balkons (vierde verdieping), van ruim 142 vierkante meter.
De koopsommen beginnen bij 528.128 euro. Het gaat om vrij op naam prijzen, op basis van een jaarlijkse erfpachtcanon.

Duurzaamheidshypotheek:
Je kunt voor dit project een duurzaamheidshypotheek afsluiten met bijzonder aantrekkelijke rentes. Tijdens het verkoopgesprek brengen wij u graag in contact met een financieel adviseur, die u zult informeren over de voorwaarden en condities.

Zeer energiezuinig, duurzame materialen:
Het gebouw wordt opgetrokken in de fraaie baksteen-stijl van de Amsterdamse School. Zonnepanelen zorgen voor een duurzame opwekking van energie. En voor een veel lage(re) energierekening. Ook tijdens de bouw is er volop oog voor de omgeving. Zo worden er zo veel mogelijk duurzame materialen gebruikt.
Lees verder...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Brochure


Bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaar

Hallie & Van Klooster Makelaardij

Amsterdam

Garantie

Dit project wordt gebouwd met een SWK garantie.