Briljant aan de Amstel, Amsterdam

In verkoop

Volg dit nieuwbouwproject. Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Briljant aan de Amstel

Briljant aan de Amstel | Verkoop gestart!

BRILJANT AAN DE AMSTEL
Direct aan De Amstel, middenin het leven
Briljant aan de Amstel, wordt gerealiseerd aan de Amsteldijk, op de hoek van de Rustenburgerstraat. De locatie is in één woord perfect. Aan de ene kant de Amstel, de tot de verbeelding sprekende rivier met een uitzicht dat geen dag hetzelfde is. Aan de andere kant de dynamiek van De Pijp, een van de meest levendige en gewilde buurten van Amsterdam. Met eigentijdse winkels, sfeervolle restaurants, talloze koffietentjes en het rustgevende Sarphatipark, maar ook dichtbij theater Carré.

Het gebouw
Het gebouw heeft een bijzondere opzet. Aan de Amstelzijde telt het gebouw vijf lagen en aan de kant van de Rustenburgerstraat heeft het zes woonlagen. Deze woonlagen komen samen in een slim opgezet trappenhuis met veel privacy: het biedt op elke verdieping toegang aan maximaal twee appartementen. Deze unieke opzet zorgt voor verschillende plafondhoogtes. De hoogtes verschillen per type woning en in sommige gevallen zelfs binnen een woning van circa 2,60 tot wel 3,50 meter.

De woningen
Er is keuze uit verschillende woningtypen met een balkon, terras of zelfs een tuin. De woningen variëren in grootte van circa 86 tot 182 m². Er zijn appartementen met twee, drie en vier slaapkamers. Veel appartementen zijn extra ruimtelijk door de heerlijk hoge plafonds. Over de indeling van de verschillende woningen is natuurlijk goed nagedacht. Zo hebben vrijwel alle woningen een tweede badkamer. Alle woningen zijn comfortabel, ruim en licht en beschikken over een zeer ruime berging in het souterrain.

De prijzen zijn op basis van jaarlijkse canonbetaling en exclusief de koop van een parkeerplaats.

De bouw start naar verwachting in het tweede kwartaal van 2020. De planning is dat het project in het laatste kwartaal van 2021 wordt opgeleverd.

Parkeren
Dankzij een eigen parkeerplaats in de ondergrondse garage dichtbij Briljant is parkeren nooit een probleem. Er zijn ook enkele parkeerplaatsen te koop voor motoren of scooters.

Ligging
De bereikbaarheid is goed, met het Amstelstation, tram, bus en Noord/Zuidlijn op loop- of fietsafstand. Via het Prins Bernardplein bereik je snel de uitvalswegen A2 en A10 .

Downloads en online inschrijven
In uw persoonlijke inlogomgeving vindt u downloads met aanvullende informatie over het project en de verkoopprocedure. Via de website kunt u ook inschrijven voor een van de appartementen. De inschrijving is op 23 september j.l. gesloten. Alle inschrijvingen na deze datum komen op de reservelijst.
Lees verder...