De Werf bij de Sluis in Muiden

In verkoop

Volg dit nieuwbouwproject. Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De Werf bij de Sluis in Muiden

Inloopavond: iedere dinsdag 17:00 - 18:30

Iedere dinsdagavond bent u welkom tussen 17:00 - 18:30 op De Werf bij de Sluis in Muiden. Op deze inloopavonden kunt u rustig over de werf wandelen om van uw toekomstige uitzicht te genieten, de maquette en de afwerking-presentaties van Studio Piet Boon, SieMatic en Tortu te bekijken en vragen te stellen aan ons verkoopteam. Wij praten u graag bij over alle ontwikkelingen rondom dit bijzondere project.

Liever een persoonlijke afspraak op een ander tijdstip? Neem dan contact op met ons verkoopteam via 020 470 2255 of info@dewerfbijdesluisinmuiden.nl.De Werf bij de Sluis in Muiden

De Werf bij de Sluis in Muiden is een nieuwe intieme woonbuurt waar verschillende werelden samenkomen. Het biedt een mooie combinatie van de levendigheid van Muiden en de rust en weidsheid van het buitengebied. Eigentijdse architectuur en het verleden lopen moeiteloos in elkaar over. De gebouwen voegen zich naar het rijke verleden van deze plek. De combinatie van luxe, comfort en duurzaamheid maken dat De Werf bij de Sluis in Muiden een gebied is dat klaar is voor de toekomst. In deze nieuwe eigentijdse woonbuurt worden 51 luxe woningen gerealiseerd. Appartementen, penthouses en werfwoningen met twee eigen parkeerplaatsen per woning, een privé ligplaats (huur) in de haven voor de deur en een schitterend uitzicht op het water. Woningen die veel privacy bieden en tegelijkertijd onderdeel uitmaken van het stadje.

Locatie/ bereikbaarheid
Muiden ligt perfect met aan de ene kant het schitterende Gooi en aan de andere kant Amsterdam. Dankzij de eigen afslag en de verbreding van de A1 ligt de stad dichterbij dan ooit. Per auto is het van Muiden naar Amsterdam maar tien minuten rijden. En ook met het openbaar vervoer kunt u vanuit Muiden alle kanten op. Met buslijn 110 bent u zo op het NS-station Weesp, in Muiderberg en Naarden en op het station Naarden-Bussum. Ook brengt deze bus u naar het P+R-terrein net buiten Muiden. Daar kunt u de bus nemen naar Amsterdam-IJburg, Amsterdam-Oost, Amsterdam Zuidoost, Weesp, Bussum, Huizen, Hilversum en Almere. Iedere vijf minuten vertrekt er een bus naar Amsterdam Amstel. Het P+R-terrein is ook per fiets bereikbaar. U bent er in vijf minuten.

Architectuur
Een toekomst die naadloos aansluit bij het verleden. Dat is de kern van de ontwerpen die architectenbureau Rijnboutt heeft ontwikkeld voor De Werf bij de Sluis in Muiden. In de ontwerpen is ervoor gekozen om de geschiedenis niet letterlijk te kopiëren, maar er een eigen draai aan te geven. Zo blijft de muur die de scheiding tussen de oude werf en Muiden vormde wel intact, maar worden er doorkijkjes in gemaakt zodat er meer verbinding komt tussen de nieuwe buurt en het bestaande stadje. De 51 gevarieerde werfwoningen en appartementen hebben een eigen karakter, zijn evenals de oude scheepswerf net even anders dan de rest van het stadje, maar passen er tegelijkertijd perfect bij.
De woningen aan de Hellingstraat sluiten naadloos aan bij de architectuur van de stadswoningen van het stadje en hebben direct toegang tot het buitengebied en de Zeedijk. De gebouwen waarin de appartementen zich bevinden, zijn duidelijk familie van elkaar. Geïnspireerd door het industriële karakter van de oude werf. Robuust en sober, bakstenen en stalen kaders. De werfwoningen hebben dezelfde identiteit, maar verschillen ook sterk van elkaar. De ene woning is gracieus en verfijnd, de andere stevig en stoer. Door deze aanpak is er een duidelijk verloop in architectuur vanaf de Hellingstraat naar de kade: van het verleden naar de toekomst.

Verkoopprocedure:

Maak via de website uw eigen online woningdossier aan van "de Werf bij de Sluis in Muiden" en vul daar in uw eigen beveiligde omgeving alle gestelde vragen zo volledig mogelijk in.

Belangstellenden voor een woning of appartement worden uitgenodigd om zich in te schrijven op een of meerdere woningen/appartementen naar keuze (max 4) vanaf 8 juni 2020. Met betrekking tot de individuele woningen en appartementen is een overzicht opgesteld waarop de verschillende vraagprijzen van deze woningen en appartementen staan vermeld. U vindt dit overzicht met vraagprijzen op de projectsite of in het eigen woningdossier.

- Verkooptraject via uw eigen online woningdossier (zie website)
- Project notaris HMK Notarissen

Bijzonderheden:
- Project De werf bij de sluis in Muiden - 51 luxe nieuwbouw woningen. Appartementen, penthouses en werfwoningen
- Twee parkeerplaatsen in de onderbouw of op eigen terrein (elektrisch oplaadpunt behoort tot de mogelijkheden)
- Parkeergarage in de onderbouw met 92 plekken en 8 plekken op het terrein
- High end afwerking
- Optie voor een privé ligplaats in de haven, rekening houdend met een boot van ca. 7 meter (met uitzondering van blok M & L)
- Eigen berging gelegen in de onderbouw
- Gelegen op eigen grond dus géén erfpacht
- Het gehele complex is gesplitst in appartementsrechten
- De Vereniging van Eigenaars zal worden beheert door NEWOMIJ VVE Beheer
- Specificatie algemeen onderhoud staat omschreven in de splitsingsakte
- Algemeen toegang tot het binnenterrein
- Het complex is voorzien van vier liften, deze komen uit in de ondergrondse garage
- De woningen worden volledig turn key opgeleverd, exclusief de vloer
- Woningen zijn volledig voorzien van vloerverwarming en waterpomp. Geen gasaansluiting
- Indicatie oplevering Q3/Q4 2023.

Vrij op naam
De woningen worden ‘vrij op naam’ (v.o.n.) aangeboden

Samenwerking:
- DuPrie, de aannemer van het project
- Rijnboutt de architect van het project
- Piet Boon, binnenhuisarchitect (optioneel voor een selectief aantal woningen)
- Hosper, het gerenommeerde ontwerpbureau voor landschapsarchitectuur en stedenbouw, heeft het ontwerp van de buitenruimte gemaakt.
- SieMatic, exclusief keukendesign.
- Tortu, design en inrichting badkamers en toiletten.

Alle belangrijke stukken zoals prijzen en downloads staan op de website. Zo kunt u zich alvast goed voorbereiden. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om een persoonlijke afspraak te maken of een vraag hebben, neem dan contact met ons op. Ons verkoopteam staat voor u klaar en is tijdens werkdagen bereikbaar op 020 – 470 22 55 of via info@dewerfbijdesluisinmuiden.nl

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Lees verder...

Nieuws over De Werf bij de Sluis in Muiden

De Werf bij de Sluis in Muiden: elke dinsdag inloopavond

De Werf bij de Sluis in Muiden is een nieuwe intieme woonbuurt waar verschillende werelden samenkomen. Een mooie combinatie van de levendigheid van Muiden en de rust en weidsheid van het buitengebied. Ervaar het zelf op één van onze inloopavonden.

Lees verder

Beleef de nazomer op De Werf bij de Sluis in Muiden tijdens de Open Dag 

In de nazomer wordt er nog flink gevaren op het IJmeer en is het een komen en gaan van zeilboten en sloepjes die door de Groote Sluis willen.

Lees verder

De Werf bij de Sluis in Muiden.

VERKOOP GESTART


De verkoop van De Werf bij de Sluis in Muiden is gestart en de eerste woningen zijn inmiddels toegewezen. Bekijk nu de project website voor alle informatie.

Lees verder
Woningtype
Prijs

Skutsje B03

Bouwnummer B03 - € 2.200.000

Beschikbaar

237 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Skutsje B04

Bouwnummer BO4 - € 1.875.000

Beschikbaar

222 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Skutsje B05

Bouwnummer B05 - € 1.950.000

Beschikbaar

222 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Skutsje B06

Bouwnummer B06 - € 2.000.000

Beschikbaar

200 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Valk C07

Bouwnummer C07 - € 1.575.000

Beschikbaar

215 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Valk C08

Bouwnummer C08 - € 1.650.000

Beschikbaar

244 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Klipper D09

Bouwnummer D09 - € 1.250.000

Beschikbaar

156 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Klipper D10

Bouwnummer D10 - € 1.125.000

Beschikbaar

138 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Klipper D11

Bouwnummer D11 - € 1.125.000

Beschikbaar

142 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Klipper D12

Bouwnummer D12 - € 1.125.000

Beschikbaar

142 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Klipper D14

Bouwnummer D14 - € 1.125.000

Beschikbaar

142 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Aak E17

Bouwnummer E17 - € 1.900.000

Beschikbaar

316 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Finn F18

Bouwnummer F18 - € 1.550.000

Beschikbaar

232 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Finn F19

Bouwnummer F19 - € 1.400.000

Beschikbaar

214 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Finn F20

Bouwnummer F20 - € 900.000

Beschikbaar

112 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Finn F21

Bouwnummer F21 - € 900.000

Beschikbaar

112 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Finn F22

Bouwnummer F22 - € 2.000.000

Beschikbaar

204 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Pampus G23

Bouwnummer G23 - € 1.700.000

Beschikbaar

209 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Draak K25

Bouwnummer K25 - € 2.225.000

Beschikbaar

278 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Draak K26

Bouwnummer K26 - € 2.250.000

Beschikbaar

281 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Draak K27

Bouwnummer K27 - € 2.250.000

Beschikbaar

281 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Draak K28

Bouwnummer K28 - € 2.225.000

Beschikbaar

278 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Regenboog L29

Bouwnummer L29 - € 1.090.000

Beschikbaar

145 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Regenboog L30

Bouwnummer L30 - € 1.200.000

Beschikbaar

173 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Regenboog L31

Bouwnummer L31 - € 1.475.000

Beschikbaar

219 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Regenboog L32

Bouwnummer L32 - € 575.000

Beschikbaar

69 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Regenboog L33

Bouwnummer L33 - € 675.000

Beschikbaar

87 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Regenboog L34

Bouwnummer L34 - € 825.000

Beschikbaar

111 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Regenboog L36

Bouwnummer L36 - € 690.000

Beschikbaar

86 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Regenboog L37

Bouwnummer L37 - € 800.000

Beschikbaar

103 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Regenboog L38

Bouwnummer L38 - € 2.000.000

Beschikbaar

215 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Jol M39

Bouwnummer M39 - € 900.000

Beschikbaar

143 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Jol M40

Bouwnummer M40 - € 775.000

Beschikbaar

105 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Jol M41

Bouwnummer M41 - € 750.000

Beschikbaar

115 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Jol M42

Bouwnummer M42 - € 850.000

Beschikbaar

131 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Jol M43

Bouwnummer M43 - € 775.000

Beschikbaar

107 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Jol M44

Bouwnummer M44 - € 875.000

Beschikbaar

136 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Vrijheid N45

Bouwnummer N45 - € 2.500.000

Beschikbaar

270 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Soling O46

Bouwnummer O46 - € 1.425.000

Beschikbaar

146 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Soling O47

Bouwnummer O47 - € 1.400.000

Beschikbaar

145 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Solo P48

Bouwnummer P48 - € 750.000

Beschikbaar

96 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Laser Q49

Bouwnummer Q49 - € 1.100.000

Beschikbaar

187 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Laser Q50

Bouwnummer Q50 - € 850.000

Beschikbaar

123 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Laser Q51

Bouwnummer Q51 - € 1.350.000

Beschikbaar

243 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Tjalk A02

Bouwnummer A02 - € 1.875.000

Beschikbaar

288 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Tjalk A01

Bouwnummer A01 - € 1.825.000

Beschikbaar

266 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Michiel

Heeren Makelaars