West End Residence, Loosdrecht

In verkoop

The best of both worlds

West End Residence

Exclusieve appartementen en penthouses aan de Loosdrechtse Plassen

Indien u op zoek bent naar een unieke plek aan het water welke van alle gemakken kan worden voorzien, lees dan hier verder.

Dag van te voren bellen en sms sturen in de ochtend over afspraaksbevestiging.
Het stijlvolle West End Residence ligt in de Gooi- en Vechtstreek, ook wel the garden of Amsterdam genoemd.

West End is van oudsher een begrip in Loosdrecht. Het was voorheen een hotel annex jachthaven. Met de Eerste Plas aan de ene kant van het gebouw en de rustige Loenderveense Plas aan de andere kant is dit één van de allerbeste locaties van het Plassengebied. Op deze plek staat nu een zeer hoogwaardig en kleinschalig appartementencomplex. De twee gebouwen omvatten elk slechts zes penthouse-appartementen en een penthouse.

Architecten Jan des Bouvrie en René de Vries hebben, als echte Loosdrecht kenners, het maximale gedaan om het fraaiste en meest prestigieuze ontwerp te vervaardigen. Bij de afwerking wordt gebruik gemaakt van de meest hoogwaardige materialen en worden de laatste technologische ontwikkelingen geïntegreerd. Dit alles om de bevoorrechte, toekomstige, bewoners van West End op het hoogste niveau te kunnen laten wonen op wat het nieuwe landmark van Loosdrecht is.

Het gevoel van grandeur begint al bij de dubbele entreedeuren op de begane grond. De toegang voor bezoekers wordt elektrisch bediend vanuit de penthouse-appartementen. De entrees worden omlijst met panelen van natuursteen. Bij de entrees wordt het ruimtelijk gevoel versterkt door de drie verdiepingen hoge vide. In West End Residence bent u verzekerd van optimale veiligheid. Zo zijn de entreedeuren voorzien van 8-punts sluiting met motorslot. De gebouwen krijgen een geïntegreerd veiligheidssysteem, dat bestaat uit toegangscontrole, camera's, intercom en tags.

Zowel interieur als exterieur bieden een overvloed aan ruimte waar de bewoners op ieder moment van de dag kunnen genieten van al het moois om het heen. De terrassen zijn zeer ruim en deels overdekt, dus het is er ook heerlijk toeven als de zon een keertje niet schijnt. Hier kunnen de bewoners genieten van de mooiste zonsondergangen. De balustrades zijn gemaakt van extra helder glas om maximaal van het uitzicht te kunnen genieten.

De penthouse-appartementen zijn zeer duurzaam gebouwd. zo beschikt elke woning over een individuele Warmte-Koude installatie. De EPC van ca. 0.4 geeft aan hoe goed de woningen zijn geïsoleerd. Ook ten aanzien van de geluidsisolatie zijn extra investeringen gedaan om het wooncomfort te optimaliseren. De liften zijn extra ruim en zijn uitgevoerd met de laatste (geluidsarme) technologie. Elk penthouse-appartement beschikt over een eigen KNX computer, om maximale mogelijkheden te bieden ten aanzien van Domotica.

De twee gebouwen zijn met elkaar verbonden door middel van een ondergrondse privé garage en grote individuele bergingen. Er is veel aandacht gegeven aan het design en afwerking van de garage: een fraai afgewerkt plafond met indirecte LED verlichting en een met tweelaags afgewerkte epoxy vloer. Via de (in de winter verwarmde) hellingbaan heeft men toegang tot de privé garage.

De haven wordt met de ontwikkeling van de penthouse-appartementen compleet nieuw aangelegd. Elke bewoner heeft prioriteit om een ligplaats te huren. De haven wordt een sfeervolle servicehaven, waarbij de mogelijkheid bestaat om eigenaren van boten te ontzorgen met betrekking tot onderhoud en vaarklaar maken.

Dit gelijkvloerse penthouse-appartement op de begane grond biedt uitzonderlijk veel leefruimte. De living harmonieert perfect met de open woonkeuken en de overige woonruimtes. Rust, balans, symmetrie en duidelijke zichtlijnen vormen de basis van de indeling. De toekomstige bewoners kunnen het interieur geheel naar eigen smaak en wensen vormgeven. De entree van het appartement komt uit in een gang naar de leefkeuken en de eetkamer, met weids uitzicht over de plas. De keuken wordt gecompleteerd door een ruime bijkeuken.

De Gooi- en Vechtstreek – met name Loosdrecht en het Gooi – zijn een lust voor jong en oud. De omgeving is rijk aan natuur – bossen, heidevelden en water en biedt talloze faciliteiten voor recreatie in de breedste zin van het woord, met voor ieder wat wils.

De Loosdrechtse Plassen karakteriseren zich door een verzameling van een aantal middelgrote plassen met laagveenmoeras en vele oude veenpaden, dijken, eilanden en legakkers. Een gedeelte van de Loosdrechtse Plassen is aangewezen als beschermd gebied waar flora en fauna het voor het zeggen hebben. Het biedt vele mogelijkheden voor wandelaars, fietsers en ook niet gemotoriseerde watersporters.

Binnen een straal van enkele minuten rijden of varen vanaf West End bevinden zich diverse sfeervolle en zeer goede restaurants. Ook het winkelaanbod in de omgeving van West End is zeer de moeite waard. Niet alleen om in de alledaagse behoeften te kunnen voorzien, maar ook voor funshoppen, zoals bijvoorbeeld in Laren, Amsterdam of Utrecht; alle binnen 30 minuten bereikbaar.

Collegiale verkoop met De Compagnie • Loenen a/d Vecht.

Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend gesprek en rondleiding door een van de penthouse-appartementen in project West End Residence!

Bijzonderheden

• Zeer duurzaam ontwikkeld project met Individuele WKO installatie
• Grandeur en internationale allure te midden van de natuur
• Casco plus oplevering: vloeren, badkamers, toiletten, keuken naar eigen smaak te installeren
• 3 slaapkamers en 3 badkamers
• Luxe entree
• Hoogwaardige materialen
• Lift
• Privé parkeren met grote berging
• Iconisch gebouw op de Loosdrechtse Plassen
• Ruim en gelijkvloers
• Exclusief wonen
• Mogelijkheid tot reserveren van een ligplaats
• Circa 20 minuten van Amsterdam en Utrecht
• Circa 25 minuten van Schiphol
• Voorgeprogrammeerde lichtscène- domotica, naar eigen inzicht uit te breiden. (KNX)
Lees verder...

Nieuws over West End Residence

16-09-2020

West End Residence: exclusieve woningen aan de Loosdrechtse plassen

Op zoek naar een unieke woning aan het water? Aan de Loosdrechtse Plassen, centraal in Nederland, ligt het stijlvolle West End Residence. De twee gebouwen omvatten elk slechts 6 penthouse-appartementen en 1 penthouse. Je woont er werkelijk fantastisch! 


Lees verder
Woningtype
Prijs

Residence 1

Veendijk 21-a - € 2.550.000

Verkocht onder voorbehoud

306 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Residence 1

Veendijk 21-c - € 2.745.000

Beschikbaar

305 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Residence 1

Veendijk 21-e - € 2.795.000

Beschikbaar

305 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Residence 2

Veendijk 21-b - € 2.075.000

Beschikbaar

226 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Residence 2

Veendijk 21-d - € 2.125.000

Beschikbaar

225 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Residence 2

Veendijk 21-F - Prijs op aanvraag

Verkocht

225 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Penthouse

Veendijk 21-G - Prijs op aanvraag

Verkocht

335 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Residence 2

Veendijk 22-F - Prijs op aanvraag

Verkocht

225 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Residence 1

Veendijk 22-e - € 2.795.000

Beschikbaar

305 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Residence 1

Veendijk 22-c - € 2.725.000

Beschikbaar

305 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Residence 1

Veendijk 22-a - € 2.650.000

Beschikbaar

306 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Penthouse

Veendijk 22-g - € 3.675.000

Beschikbaar

335 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Residence 2

Veendijk 22-d - € 2.095.000

Beschikbaar

225 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Residence 2

Veendijk 22-b - € 2.055.000

Beschikbaar

226 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Ter Haar Makelaars B.V.

Amsterdam