Koopprijs

Van € 254.500

Aantal woningen

1

Woonoppervlakte

31 m2
Inhoud
81 m3

Omschrijving

De vijf Corner Suites (type E) zijn gelegen op de prominente hoek van het gebouw, daar waar de Rudi van Dantzigstraat kruist met de Anna Pavlovastraat. De appartementen zijn circa 31 m2 groot en flexibel in te delen. Waar wil je slapen, werken of eten? Je bepaalt het zelf! Jouw Suite geeft je alle vrijheid: slaap aan de voorkant aan je eigen groene balkon of aan de houten arcade aan de binnentuin, waar je ook een buitentafel hebt staan voor een koffietje met de buren. Of kijk even of er in het glazen huis in één van de drie daktuinen wat te doen is. De tuin boven op de hoektoren geeft uitzicht over de stad.

Je kan een Corner Suite kiezen op de 2e t/m 6e verdieping. Bovenaan heb je natuurlijk een prachtig uitzicht, vanaf je woning of vanaf je eigen privé buitenruimte op het westen. De suites worden bij oplevering voorzien van een keuken en badkamer, zodat je jouw woning bij oplevering. gelijk kunt betrekken. Natuurlijk kun je kiezen hoe jouw keuken en badkamer eruit komen te zien, dat wordt geregeld met de kopersopties. Ook is de woning voorzien van vloerverwarming.

De woning kan ingericht worden met op maat gemaakt meubels die je erbij kan bestellen, in je eigen smaak en kleur; zoals een opklapbed met een opklaptafel, slapen en werken ineen. De keuken kan worden uitgebreid met extra kastruimte. En natuurlijk kastruimte voor je garderobe.

Lees verder...

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Corner Suite in het project The Suites

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.