The Hive

De woningzoeker staat nu live! Ga naar projectsite thehive.amsterdam, sla je favoriete woningen op en vergeet je niet gelijk in te schrijven!

THE HIVE: WAAR UNIEK WONEN IN AMSTERDAM TOT LEVEN KOMT
Een nieuwe, duurzame woon- en leefomgeving met koopappartementen tussen de ring A10 en Station Lelylaan in Amsterdam Nieuw-West. Hier woon je binnenkort in een lichtrijk appartement op jouw maat in de wijk Podium Lelylaan. Ontdek kunstzinnige maakateliers, expositieruimtes en ontmoetingsplekken in het project. Geniet van voorzieningen, gezellige koffiebars en een stadsstrandje naast je voordeur. En met de fiets of het openbaar vervoer ben je in no time in het stadscentrum, op de Zuidas of Schiphol. Wordt dit jouw nieuwe thuis?

Waarom kiezen voor The Hive?
- Lichtrijke koopappartementen van 1 tot 3 slaapkamers
- Zuidgerichte buitenruimtes en terrassen
- Energiepositief (A++++) en duurzaam wonen
- Klimaatbos en gedeelde daktuin
- Toplocatie naast het openbaar vervoer en op enkele minuten van Schiphol

EEN GROENE OASE IN DE STAD
Wil je even ontsnappen aan de drukte? Dat kan in het klimaatbos of de gedeelde daktuin van het project – een ware groene oase in de stad waar je helemaal tot rust kunt komen. Toch liever de wijde wereld intrekken? Met maar liefst drie parken binnen een straal van een kilometer van The Hive, is groenruimte hier overvloedig in de buurt aanwezig. Zo kan je optimaal genieten van de natuurlijke schoonheid rondom het bruisende The Hive.
Lees verder...

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

KRK Makelaars

Amsterdam