Krommeniestraat 125, Krommeniestraat

Huurprijs

€ 1.650

Omschrijving

In dit prachtige complex “De Verbinding” is een appartement beschikbaar gekomen! Dit moderne appartement is van alle gemakken voorzien.

De architectuur van de Amsterdamse school is duidelijk zichtbaar door de kleuren, vormen en overgangen in het bijzondere metselwerk. Echt een geweldige plek in Amsterdam om high-end te wonen in werkelijk een juweel van een gebouw.

Locatie
Het project is goed gelegen in het hart van de populaire Spaarndammerbuurt, nabij het centrum van Amsterdam. Op de plek waar vroeger de Spaarndammerschool stond, is in 2021 het complex “De Verbinding” gerealiseerd met het Westerpark en de florerende Houthavens om de hoek. In de omgeving zijn ruimschoots voorzieningen te vinden, zoals diverse supermarkten, dag- en avond horecagelegenheden en andere winkels.

Afwerking
Het appartement is volledig voorzien van vloerverwarming en de vloer is afgewerkt met een visgraat eikenhout motief PVC-vloer. De wanden zijn keurig en strak afgewerkt met Renovlies behang. De luxe keuken is volledig voorzien van luxe inbouwapparatuur. De luxe afwerking gaat nog door in de badkamer, welke voorzien is van enkele- of dubbele wastafel en inloopdouche.

Buitenruimte
Het appartement is voorzien van een balkon. Naast een eigen balkon kun je ook gebruik maken van de mooie binnentuin. De binnentuin is een hof waarin het prettig is te recreëren en waarbij bewoners elkaar kunnen ontmoeten.

Bijzonderheden
-Aanvaarding in overleg;
-Woningoppervlakte m2;
-Servicekosten bedragen € 75,- per maand, exclusief water en licht;
-In het project is het mogelijk een parkeerplaats te huren € 150,- per maand;
-Bouwjaar 2021, energielabel A;
-Onder het complex is de garage en fietsenstalling;
-Berging beschikbaar onder het complex voor geselecteerde appartementen;
-Waarborgsom 2 maanden huur;
-Minimale huurperiode 1 jaar, daarna voor onbepaalde tijd;
-Bruto maandinkomen dient minimaal 3 keer de maandhuur te zijn.

Goed om te weten
Voor de appartementen geldt een inkomenseis van een minimaal (gezamenlijk) bruto inkomen (inclusief vakantiegeld en 13e maand) van 3x de netto huurprijs (zonder servicekosten).
Bent u met pensioen? In dat geval kijken wij naar uw netto maandinkomen.
Ben je een zelfstandig ondernemer? In dit geval kijken wij naar je winst- en verliesrekening van de afgelopen 3 jaar.

Ben je geïnteresseerd in deze woning reageer dan d.m.v. de reageerbutton op de website. Alleen wanneer je een IDD account hebt aangemaakt en hier Qii aan hebt gekoppeld maak je kans om uitgenodigd te worden voor een bezichtiging. Wij moeten vaak een selectie maken uit alle reacties die er binnenkomen. Alleen indien je binnen deze selectie valt, nemen wij contact met je op voor het maken van een bezichtigingsafspraak.

Deze aanmelding is met zorg samengesteld; de informatie die wordt verstrekt is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs
€ 1.650
Status
Verhuurd

Bouw

Type object
Appartement
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type appartement
Bovenwoning
Kenmerk appartement
Appartement
Kwaliteit woning
Luxe

Indeling

Aantal woonlagen
1
Gelegen op
4e woonlaag

Energie

Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Vloerverwarming

Buitenruimte

Locatie
In woonwijk

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

KRK Makelaars | Verhuur

Amsterdam

De Verbinding