Kings/Lane | The One Floor, Bouwnummer 5

Koopprijs

€ 7.800.000

Woonoppervlakte

327 m2

Omschrijving

Kings/Lane The One Floor No. 5

Pre Listing / Start verkoop Q1 2023.

Dit appartement beslaat de gehele tweede verdieping, met aan vier zijden ramen, licht, mooie zichtlijnen en een groot terras op het westen. Het appartement is direct toegankelijk vanuit de lift. Aan de westzijde liggen de ruimten van de woonkamer, eetkamer en leefkeuken. Met grote ramen aan alle vier de zijden van het gebouw komt er veel licht binnen en zijn er mooie zichtlijnen de groene lanen in. Dit appartement heeft vier ruim opgezette slaapkamers met vier eigen badkamers en een extra study of bibliotheek. Het terras dat grenst aan de woonkeuken en de eetkamer is vanuit beide vertrekken toegankelijk via een van de twee openslaande deuren. Vanaf het terras is er zicht over de omliggende tuinen. De lift heeft een tweede uitgang, als aparte toegang tot een beperkt gedeelte van de woning voor bijvoorbeeld personeel.

Hoogwaardige transformatie van een stadsvilla uit 1913
In het meest groene deel van Oud-Zuid, aan de rand van het Vondelpark, in een van Amsterdams mooiste buurten verrijst Kings/Lane Residentials. Deze stadsvilla uit 1913 krijgt na de transformatie meer dan haar oorspronkelijke allure. Ze omvat straks zes ruime en stijlvolle appartementen van circa 265 m2 tot 387 m2. De appartementen zijn bereikbaar met een lift en hebben een buitenruimte op het zuiden.

Nanneke Koopman, makelaar Broersma Wonen: “Wonen in een klassiek gebouw met de grandeur van toen en het comfort van vandaag op deze locatie, dat is een uitzonderlijke combinatie en dus een unieke kans.”

Residentieel wonen aan de entree van het Vondelpark in het hart van Oud-Zuid
Kings/Lane ligt midden in het Willemspark, tussen het Vondelpark en de Koninginneweg, met groene lanen en omgeven door karakteristieke villa’s uit de eerste helft van de twintigste eeuw. Een unieke locatie op de hoek van de Koningslaan en de Emmalaan, met prachtig en dynamisch uitzicht op de entree van het Vondelpark. Een hoekligging betekent ook prachtige raampartijen voor veel licht in huis.

High-end interieurontwerp inclusief volledige afbouw
Ooit is het gebouw ontworpen voor drie herenhuizen. Rappange Architecten maakte samen met de interieurarchitect en ontwerpstudio Framework een ontwerp voor zes exclusieve appartementen met ieder een eigen identiteit en sfeer.

- Drie dubbele benedenwoningen van 265 m2 tot 339 m2 met tuin

- Twee appartementen over een gehele verdieping van 327 m2 met terras op het westen

- Een penthouse van 387 m2 met dakpatio

Framework ontwierp doordachte flexibele plattegronden, die als uitgangspunt dienen voor de woningen. In overleg kunnen deze eventueel worden aangepast. Naast de indeling maakte Framework een high-end ontwerp voor algehele afbouw met een ‘custom made’ keuken, stijlvol sanitair, wand- en vloerafwerking en een gashaard. De afbouw is inbegrepen bij de koopsom, in de vorm van stelposten.

Hoewel de renovatie dan nog niet begonnen is, is het aan de hand van impressies, plattegronden, materialen en kleuren selectie, goed mogelijk te ervaren hoe het wonen in Kings/Lane daadwerkelijk gaat zijn. Wij nemen u graag persoonlijk mee in deze exclusieve beleving.
De indicatieve prijs is vanaf € 4.500.000,-. Bij Kings/Lane is sprake van eigen grond.
Over een gedeelte van de koopsom is overdrachtsbelasting verschuldigd.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 7.800.000
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Appartement
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type appartement
Tussenverdieping

Indeling

Aantal woonlagen
1
Gelegen op
2e woonlaag

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
327 m2
Buitenruimte
30 m2
Inhoud
1.079 m3
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
7 kamers (4 slaapkamers)
Overige voorzieningen
Lift

Energie

Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Vloerverwarming, Warmtepomp en Warmte terugwininstallatie

Buitenruimte

Locatie
Aan park en In woonwijk

Parkeren

Parkeer mogelijkheden

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Broersma Werken en Wonen

Amsterdam

Kings/Lane

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Kings/Lane | The One Floor in het project Kings/Lane