Koopprijs

Van € 9.000.000

Aantal woningen

1 (1 beschikbaar)

Woonoppervlakte

378 m2
Inhoud
1.323 m3

Omschrijving

Hoogwaardige transformatie van een stadsvilla uit 1913
In het meest groene deel van Oud-Zuid, aan de rand van het Vondelpark, in een van Amsterdams mooiste buurten komt Kings/Lane Residentials. De huidige stadsvilla uit 1913 krijgt na de transformatie meer dan haar oorspronkelijke allure. Ze omvat straks zes ruime en stijlvolle appartementen van circa 275 m2 tot 386 m2. De appartementen zijn bereikbaar met een lift en hebben een buitenruimte op het zuiden.

Residentieel wonen aan de entree van het Vondelpark in het hart van Oud-Zuid
Kings/Lane ligt midden in het Willemspark, tussen het Vondelpark en de Koninginneweg, met groene lanen en omgeven door karakteristieke villa’s uit de eerste helft van de twintigste eeuw. Een unieke locatie op de hoek van de Koningslaan en de Emmalaan, met prachtig en dynamisch uitzicht op de entree van het Vondelpark. Een hoekligging betekent ook prachtige raampartijen voor veel licht in huis.

Comfortabel en energiezuinig
Het gebouw voldoet straks aan de moderne eisen van comfort, isolatie en energiezuinigheid met HR++ glas en een eigen warmtepomp, die is aangesloten op een gezamenlijke bron in de bodem. De appartementen in Kings/Lane krijgen een energielabel A+++. Er is veel aandacht besteed aan een comfortabel binnenklimaat in de woningen. In de winter is het aangenaam warm in huis met vloerverwarming en voor de sfeer een gashaard. En in de zomer blijft het koel dankzij een uitgekiend systeem met vloerkoeling aangevuld met fan coil units.

Create your own
Bij Kings/Lane bieden we de woningen aan op basis van ruwbouw. Dit stelt toekomstige bewoners in staat om hun eigen indeling en ontwerpvoorkeuren te realiseren.
De interieur architecten van FrameWork hebben voorbeeldplattegronden ontworpen voor alle woningen. U kunt er ook voor kiezen om de afbouw volgens deze plattegronden te laten doen door de aannemer. Ook als u uw eigen architect in de arm wilt nemen, kan de aannemer voor de afbouw zorgen.

Lees verder...
Bnr.
Reset
6 The Penthouse € 9.000.000

The Penthouse

Bouwnummer 6 - € 9.000.000

Beschikbaar

378 m2 woonoppervlakte

34 m2 buitenruimte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype The Penthouse in het project Kings/Lane

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.