Koopprijs

Van € 1.010.000 - € 1.050.000

Aantal woningen

3

Woonoppervlakte

139 m2
Inhoud
455 m3

Omschrijving

Briljant aan de Amstel | Verkoop gestart!

GRAND APARTMENT
• Koopsom vanaf € 1.010.000 v.o.n.
• 3 appartement op de 2e, 3e en 4e verdieping van 139 m²
• Woonkamer/keuken van circa 60 m²
• Plafondhoogte van circa 2,6 meter
• 4 slaapkamers en 2 badkamers
• Ramen van vloer tot plafond
• Hoekraam voor extra lichtinval
• Balkon van ca. 10 m² op het zuiden

Direct aan De Amstel, middenin het leven
Briljant aan de Amstel, wordt gerealiseerd aan de Amsteldijk, op de hoek van de Rustenburgerstraat. De locatie is in één woord perfect. Aan de ene kant de Amstel, de tot de verbeelding sprekende rivier met een uitzicht dat geen dag hetzelfde is. Aan de andere kant de dynamiek van De Pijp, een van de meest levendige en gewilde buurten van Amsterdam. Met eigentijdse winkels, sfeervolle restaurants, talloze koffietentjes en het rustgevende Sarphatipark, maar ook dichtbij theater Carré.

De woningen
Er is keuze uit verschillende woningtypen met een balkon, terras of zelfs een tuin. De woningen variëren in grootte van circa 86 tot 182 m². Er zijn appartementen met twee, drie en vier slaapkamers. Veel appartementen zijn extra ruimtelijk door de heerlijk hoge plafonds. Over de indeling van de verschillende woningen is natuurlijk goed nagedacht. Zo hebben vrijwel alle woningen een tweede badkamer. Alle woningen zijn comfortabel, ruim en licht en beschikken over een zeer ruime berging in het souterrain,

Parkeren
Dankzij een eigen parkeerplaats in de ondergrondse garage dichtbij Briljant is parkeren nooit een probleem. Er zijn ook enkele parkeerplaatsen te koop voor motoren of scooters.Het gebouw heeft een bijzondere opzet. Aan de Amstelzijde telt het gebouw vijf lagen en aan de kant van de Rustenburgerstraat heeft het zes woonlagen. Deze woonlagen komen samen in een slim opgezet trappenhuis met veel privacy: het biedt op elke verdieping toegang aan maximaal twee appartementen. Deze unieke opzet zorgt voor verschillende plafondhoogtes. De hoogtes verschillen per type woning en in sommige gevallen zelfs binnen een woning van circa 2,60 tot wel 3,50 meter.

Ligging
De bereikbaarheid is goed, met het Amstelstation, tram, bus en Noord/Zuidlijn op loop- of fietsafstand. Via het Prins Bernardplein bereik je snel de uitvalswegen A2 en A10 .

Downloads en online inschrijven
In uw persoonlijke inlogomgeving vindt u downloads met aanvullende informatie over het project en de verkoopprocedure. Via de website kunt u ook inschrijven voor een van de appartementen. De inschrijving is op 23 september j.l. gesloten. Alle inschrijvingen na deze datum komen op de reservelijst.

Lees verder...

Woningen

Woningtype
Prijs

Briljant a/d Amstel: Grand apartment

Bouwnummer 7 - € 1.010.000

Verkocht

139 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Briljant a/d Amstel: Grand apartment

Bouwnummer 10 - € 1.030.000

Verkocht

139 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Briljant a/d Amstel: Grand apartment

Bouwnummer 13 - € 1.050.000

Verkocht

139 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Briljant a/d Amstel: Grand apartment in het project Briljant aan de Amstel