NieuwWonen Amsterdam: bekijk hier het actuele en toekomstige nieuwbouwaanbod in de regio Amsterdam

NieuwWonen Amsterdam is een initiatief van de NVM Nieuwbouwspecialisten in deze regio. Het doel van NieuwWonen Amsterdam is het nieuwbouwaanbod in Amsterdam op een overzichtelijke manier weergeven voor woningzoekenden. Van starterswoningen tot vrijstaande huizen, van studio’s tot penthouses en van koop tot huur: het nieuwbouwaanbod op NieuwWonen Amsterdam is zeer uitgebreid en divers.

Daarnaast biedt NieuwWonen Amsterdam jou de mogelijkheid om snel informatie te ontvangen over projecten waar je volgens jouw aangegeven voorkeuren interesse in hebt. Op dit moment staan ruim 4200 mensen ingeschreven op NieuwWonen Amsterdam.  


De NVM Nieuwbouwspecialisten die zijn aangesloten bij NieuwWonen Amsterdam zijn:
  • Broersma Makelaardij 

  • Hallie & Van Klooster Makelaardij

  • Heeren Makelaars BV

  • Kuijs Reinder Kakes Makelaars & Adviseurs

  • Mar. J. Heule Makelaardij

  • Mooijekind Vleut Makelaars

  • MTH Makelaars

  • VLIEG Makelaars

Het nieuwbouwaanbod verzameld op één website
   NieuwWonen Amsterdam: bekijk hier al het nieuwbouwaanbod

   NieuwWonen Amsterdam helpt jou gericht te zoeken

   Als je op zoek bent naar een nieuwbouwwoning, wil je natuurlijk efficiënt te werk gaan. NieuwWonen Amsterdam maakt het daarom mogelijk om gericht te zoeken. Door je woonwensen in te vullen, geef je aan waar je zou willen kopen of huren en naar wat voor type woning je op zoek bent. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in een vrijstaande woning met tuin en parkeerplek of een appartement met balkon vanwaar je een prachtig uitzicht hebt over Amsterdam? Ook de oppervlakte, indeling en prijsklasse van jouw ideale nieuwbouwwoning mogen natuurlijk niet vergeten worden. 


   Als je je woonwensen op NieuwWonen Amsterdam invult, ontvang je als eerste alle ontwikkelingen over nieuwe projecten die hierop aansluiten. Je voorkomt hiermee dat nieuwbouwprojecten die aan jouw wensen voldoen je ontglippen. Bovendien kun je snel actie ondernemen. Dit is belangrijk in een stad als Amsterdam waar veel vraag is naar nieuwbouw. 


   Daarnaast informeren we je via onze nieuwsbrief en sociale media zoals Facebook en Instagram. NieuwWonen Amsterdam houdt je op deze manier altijd op de hoogte van de laatste nieuwbouwontwikkelingen in de regio. 

   De voordelen van NieuwWonen Amsterdam op een rij

   Compleet overzicht.  NieuwWonen Amsterdam biedt een duidelijk overzicht van het nieuwbouwaanbod in Amsterdam en omstreken.

   Uitgebreide projectinformatie. Per project worden de kenmerken en type woningen beschreven. Ook krijg je een overzicht te zien van de voorzieningen in de buurt. 

   Gevarieerd aanbod. Van gezellige benedenwoningen tot energiezuinige lofts en van luxe penthouses met dakterras tot stijlvolle herenhuizen in het groen: op NieuwWonen Amsterdam staan verschillende woningtypen in diverse prijsklassen. En niet alleen koopwoningen, maar ook huurwoningen.

   Als eerste op de hoogte. Door je in te schrijven op de website ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuwe nieuwbouwprojecten, plannen voor de toekomst en overige ontwikkelingen rondom nieuwbouw in Amsterdam.  

   NieuwWonen Amsterdam laat jouw nieuwbouwwens in vervulling gaan

   Heb je jouw ideale woning nog niet gevonden? Ook dan biedt NieuwWonen Amsterdam mogelijkheden. NieuwWonen Amsterdam wil samen met de gemeente en ontwikkelaars toekomstige nieuwbouwprojecten beter laten aansluiten op jouw woonwensen.

   Als er andere zoekers zijn met vergelijkbare wensen brengen wij die belangstelling onder de aandacht bij de gemeente Amsterdam en projectontwikkelaars. Door je woonwensen in te vullen, heb je zelf dus invloed op de nieuwbouwontwikkelingen in jouw eigen woonomgeving. Wie weet wordt jouw woondroom dan werkelijkheid! Vanzelfsprekend gaat NieuwWonen Amsterdam veilig en vertrouwelijk om met jouw gegevens.

   Start jouw zoektocht op NieuwWonen Amsterdam

   Je kunt vast niet wachten om je zoektocht naar een nieuwbouwwoning in Amsterdam te beginnen. Vergeet niet om eerst je woonwensen op NieuwWonen Amsterdam in te vullen, zodat wij je op de hoogte kunnen houden van nieuwbouwprojecten in Amsterdam die hierop aansluiten.