De Nieuwe Loet Monumentale Herenhuizen, Castricum

In verkoop

Volg dit nieuwbouwproject. Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De Nieuwe Loet Monumentale Herenhuizen

MONUMENTAAL WONEN IN DUINGEBIED DICHTBIJ HET STRAND

NOG SLECHTS 2 HERENHUIZEN BESCHIKBAAR
VERWACHTE OPLEVERING EERSTE KWARTAAL 2020

Om de keuze voor het sanitair en de keuken aan koper over te laten is er in deze eindfase van de bouw voor gekozen om de woning zonder keuken en sanitair op te leveren. De koopsom is hierop aangepast. Voorbereidingen zoals leidingwerk en elektra zijn wel getroffen.

DE SFEER VAN 1903, HET COMFORT VAN 2019
Op het voormalige landgoed Duin en Bosch in het uitgestrekte duingebied bij Bakkum en Castricum aan Zee ondergaat het monumentale Paviljoensgebouw een transformatie tot 12 bijzondere Herenhuizen en 5 appartementen. Deze woningen maken deel uit van het project De Nieuwe Loet. De bouw van De Nieuwe Loet is al gestart. Verwachte oplevering eerste kwartaal 2020. Wat waardevol is, blijft behouden: de royale maatvoering, de ruimte rondom, de ambachtelijke bouw van toen. U woont straks ‘nieuw’ in een gebouw vol verhalen. Daar wordt volop modern comfort aan toegevoegd: privéterrassen, een grote gezamenlijke groene ruimte, parkeerplaatsen uit het zicht in de ondergrondse garage.

In het monumentale Paviljoensgebouw zijn nog 2 Herenhuizen beschikbaar, met een woonoppervlakte van circa 280m² en een waanzinnige plafondhoogte van 4.15 meter! De herenhuizen hebben een zeer ruime living met woonkeuken op de begane grond en een zonnige achtertuin op het zuid-oosten, 3 of 4 ruime slaapkamers en op twee plekken plaats voor badkamers (plafondhoogte ook op de verdieping 4.15 meter). Op de tweede verdieping nog twee multifunctionele ruimtes. De voorzijde van het Paviljoen kijkt uit op het eigen park van De Nieuwe Loet en de achterliggende bomenrij van de Oude Parklaan.

LOCATIE
De Nieuwe Loet ligt in het uitgestrekte duingebied bij Bakkum en Castricum aan Zee op zo’n 10 minuten fietsen van het strand. Hier ervaar je rust en ruimte met de gemakken en gezelligheid van Castricum dichtbij.
Het voormalige landgoed Duin en Bosch verandert in een kleinschalige woonbuurt met een paar bijzondere initiatieven zoals ambachtelijke bakkerij Bak’m en grand café De oude Keuken. Alkmaar, Amsterdam en Haarlem liggen op korte afstand en zijn goed bereikbaar, zowel met de auto als de trein.

PARKEREN
Bij De Nieuwe Loet wordt een ondergrondse parkeergarage gerealiseerd, met voor iedere woning een eigen af te sluiten box van ruim 45 m² met ruimte voor twee auto's en bijvoorbeeld fietsen. De parkeergarage is met een lift bereikbaar.

DE 2 HERENHUIZEN:

OUDE PARKLAAN 29 (bouwnr. 3)
Kenmerken:
-Woonoppervlakte circa 280 m²
-Perceeloppervlakte circa 288 m²
-Woonkamer met woonkeuken en eetkamer (circa 91,8 m²)
-4 Ruime slaapkamers
-twee locaties met aansluitingen voor badkamer
-twee multifunctionele ruimtes met dakkapel en bergruimte en de tweede verdieping
-Parkeerbox voor twee auto’s met bergruimte in de parkeergarage
-Vereniging van eigenaars voor het Paviljoen, Landgoed en de parkeergarage

Koopsom € 1.249.500,- v.o.n. inclusief parkeerbox met ruimte voor twee auto's

OUDE PARKLAAN 31 (bouwnr. 4)
Kenmerken:
-Woonoppervlakte circa 284 m²
-Perceeloppervlakte circa 244 m²
-Woonkamer met woonkeuken en eetkamer (circa 101,3 m²)
-3 Ruime slaapkamers
- twee mulitfunctionele ruimtes en een 2e locatie met aansluiting voor badkamer op de tweede verdieping
-Parkeerbox voor 2 auto’s met bergruimte in de parkeergarage
-Vereniging van eigenaars voor het Paviljoen, Landgoed en de parkeergarage

Koopsom € 1.200.000,- v.o.n. inclusief parkeerbox met ruimte voor twee auto's
Lees verder...

Nieuws over De Nieuwe Loet Monumentale Herenhuizen

De Nieuwe Loet, open huis 14 maart a.s.

De Nieuwe Loet in Castricum is opgeleverd. Er zijn nog twee herenhuizen beschikbaar en te bezichtigen. Ervaar zelf de kwaliteit en sfeer op zaterdag 14 maart tussen 10.00 en 12.00 uur.

Lees verder

De Nieuwe Loet, Castricum | Monumentale Herenhuizen dicht bij het strand

Op het voormalige landgoed Duin en Bosch, in een uitgestrekt duingebied, wordt nieuwbouwproject De Nieuwe Loet gerealiseerd. Je geniet hier van de rust, ruimte en gezelligheid van Castricum en bent met de auto of trein snel in Amsterdam. 

Lees verder

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaar

Broersma Makelaardij

Amsterdam