Kuykhof, Amsterdam

Volledig verkocht

Kuykhof

ALLE 8 BOUWNUMMERS ZIJN INMIDDELS VERKOCHT.

De (online) verkoop is op woensdag 12 juli om 17.00 uur van start gegaan.
Het is mogelijk om u online in te schrijven voor één of meerdere bouwnummers. Inschrijven gaat via het inschrijfformulier op kuykhof.nl. De inschrijving sluit op maandag 17 juli om 12.00 uur.

Oud Sloten Amsterdam
Het karakteristieke dorp Sloten, gelegen in de zuidwestelijke periferie van Amsterdam, heeft haar authentieke dorpse karakter nog altijd weten te behouden. Het dorp heeft recentelijk de status van gemeentelijk beschermd dorpsgezicht gekregen. De Akerpolderstraat en de Nieuwe Akerweg vormen samen met enkele zijstegen de dorpskern.

Sfeervol wonen op eigen grond
In deze dorpskern, aan de Lies Bakhuyzenlaan (op het voormalige terrein van garage Kuykhoven) komt een kleinschalig nieuwbouwplan. Kuykhof biedt ruimte aan 8 sfeervolle woningen. Het ontwerp van de woningen sluit aan bij het dorpse karakter van de locatie en past in de typische architectuur van het dorp Sloten.

De woningen zijn gelegen op eigen grond. Zes van de woningen liggen aan de Lies Bakhuyzenlaan, waarvan vier statige herenhuizen en een twee-onder-één-kapwoning. Aan de Sloterweg komen twee unieke vrijstaande woningen. Via de Lies Bakhuyzenlaan komt een nieuwe entree naar het, aan de achterzijde gelegen, (privé) binnenhof. Hier bevinden zich voldoende parkeerplaatsen en is er direct toegang tot de achtertuinen van de woningen aan de Lies Bakhuyzenlaan.

Planning
Wij zijn bijzonder trots om dit plan binnenkort te realiseren. Het zal een aanwinst zijn voor het dorp.Inmiddels is de voormalige garage Kuykhoven met bijgebouwen gesloopt en zijn de laatste saneringswerkzaamheden uitgevoerd.

Naar verwachting starten we binnenkort met de verkoop van de woningen. Vervolgens starten we in het vierde kwartaal van 2023 met de eerste bouwwerkzaamheden.

Op de hoogte blijven??
Bent u geïnteresseerd in het nieuwbouwplan en wilt u op de hoogte blijven? U kunt zich aanmelden via het contactformulier op de website kuykhof.nl, dan houden wij u op de hoogte en informeren u over elke fase in het verkooptrajct.

GEDICHT OVER SLOTEN
Ik volg de Sloterweg, bij zomers weer,
het oude dorp ligt in het groen verscholen.
Ik kan er door de smalle straten dolen
of vrijuit struinen door de Vrije Geer.

Een school nog, maar er zijn geen winkels meer,
een tolhuis, langs de Ringvaart draait een molen.
Het zijn voor mij historische symbolen,
een raad bewaakt de landelijke sfeer.

De dorpsraad weet bewoners te verbinden,
waardoor ze werken aan het voortbestaan
van dit oorspronkelijke stukje stad.

Toeristen weten Sloten goed te vinden,
ik zie ze kijkend langs de huizen gaan,
met zoveel monumenten op hun pad.

Onno-Sven Tromp

Stadsdeeldichter Nieuw-West
oktober 2017.
Lees verder...

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

KRK Makelaars

Amsterdam