Huurprijs

€ 2.100

Aantal woningen

2 (2 beschikbaar)

Woonoppervlakte

50 m2 tot 57 m2
Inhoud
261 m3

Omschrijving

Luxueuze loftwoning op toplocatie in Zuid naast station RAI.

Per direct bieden wij 6 splinternieuwe, luxueuze en turn-key loftwoningen aan. Stap binnen in deze appartementen, en laat je verwonderen door de vijf meter hoge plafonds, de complete Italiaanse keuken en het hoogwaardige sanitair uitgevoerd door Villeroy & Boch.

De appartementen bieden een zeer comfortabele basis, deze zijn namelijk voorzien van de beste materialen, systemen en maatregelen op het gebied van duurzaamheid. Zo zijn de appartementen voorzien van triple HR+++ glas, zijn ze aangesloten op een warmte-koudeopslagsysteem (WKO) die wordt aangestuurd door Nederlandse wind, en zijn de gevelelementen ontworpen met o.a. gerecyclede materialen. Wonen in een CO2-neutraal appartement met energielabel A++ betekent flink besparen op je energierekening, terwijl je tegelijkertijd het hele jaar door een prettig binnenklimaat hebt!

Jouw gemak staat centraal. Met de fietsenberging en dubbele laders, evenals de beschikbaarheid van deelauto's via de app, wordt jouw leven vereenvoudigd en comfortabeler dan ooit tevoren. Of je nu wilt genieten van het restaurant gerund door een high class wijnsommelier, medische voorzieningen aan de andere kant van het gebouw, of een kantoor op de 1e laag, dit huis biedt een breed scala aan mogelijkheden voor jouw levensstijl.

Indeling:
Eigen entree via toegangsbruggetje; living met open keuken; toilet; technische ruimte met opstelling wasmachine; open slaapkamer op de mezzanine met aangrenzend de badkamer inclusief wastafel en inloopdouche.


Bijzonderheden
- Per direct beschikbaar;
- Woningoppervlakte 4 kleinere appartementen 50 m2, 4 grotere appartementen 57 m2;
- Ieder appartement heeft twee toegewezen fietsplekken, geïdentificeerd met het huisnummer. Deze fietsplekken zijn uitgerust met oplaadpunten voor elektrische fietsen;
- Mogelijkheid tot gebruik van elektrische deelauto's in de parkeergarage;
- Bouwjaar 2023, energielabel A++;
- Waarborgsom 2 maanden huur;
- Minimale huurperiode 1 jaar, daarna voor onbepaalde tijd;
- Let op: de woningen worden ongemeubileerd opgeleverd;
- Bruto maandinkomen dient minimaal 3 keer de maandhuur te zijn.

Goed om te weten
Voor de appartementen geldt een inkomenseis van een minimaal (gezamenlijk) bruto inkomen (inclusief vakantiegeld en 13e maand) van 3x de netto huurprijs (zonder servicekosten).
Bent u met pensioen? In dat geval kijken wij naar uw netto maandinkomen.
Ben je een zelfstandig ondernemer? In dit geval kijken wij naar je winst- en verliesrekening van de afgelopen 3 jaar.

Ben je geïnteresseerd in deze woning reageer dan d.m.v. de reageerbutton op de website. Alleen wanneer je een IDD account hebt aangemaakt en hier Qii aan hebt gekoppeld maak je kans om uitgenodigd te worden voor een bezichtiging. Wij moeten vaak een selectie maken uit alle reacties die er binnenkomen. Alleen indien je binnen deze selectie valt, nemen wij contact met je op voor het maken van een bezichtigingsafspraak.

Deze aanmelding is met zorg samengesteld; de informatie die wordt verstrekt is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Lees verder...
Nr.
Reset
9 Rozenoordpad large € 2.100

Rozenoordpad large

Rozenoordpad small 9 - € 2.100

Beschikbaar

50 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

11 Rozenoordpad large € 2.100

Rozenoordpad large

Rozenoordpad small 11 - € 2.100

Beschikbaar

50 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Rozenoordpad large in het project Crossover

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.