YCON: Ruime en lichte appartementen aan het Tolhuiskanaal

24 maart 2021

In Amsterdam Noord, net buiten de drukte van de stad, komt YCON: een kleinschalig nieuwbouwproject met 12 appartementen. De verkoop is inmiddels gestart en de bouw start deze zomer. Naar verwachting zijn de appartementen in de zomer van 2022 gereed.

De appartementen
De appartementen in YCON variëren in grootte van 120 tot 144 m². Alle balkons zijn gericht op het zuidwesten, aan de kant van het water. Ze zijn voorzien van een vouwpui, waardoor je het hele jaar door van de buitenruimte en het uitzicht kunt genieten. Op de begane grond is een bijzondere woning met een eigen achtertuin en een extra hoog plafond van ruim 3.50 meter. Deze woning is geschikt voor een combinatie van wonen en werken, en beschikt over een extra ingang.

Het gebouw
De architect heeft met YCON een karakteristiek ontwerp gemaakt, met glas van vloer tot plafond en een getrapte schakeling van groene tuinen. Het complex heeft ook nog een gezamenlijke binnentuin. 

Locatie
YCON wordt gebouwd aan het Tolhuiskanaal. Aan de kade is geen verkeer waardoor kinderen veilig buiten kunnen spelen. De woningen liggen op een steenworp afstand van de pont naar de Pontsteiger/Houthavens, en je bent zo bij het Centraal Station. Daarnaast is ook de snelweg A10 snel te bereiken.

Prijzen
De prijzen van de appartementen variëren van € 790.000,- tot € 895.000 v.o.n. inclusief 50 jaar afgekochte erfpachtcanon. Een parkeerplaats is optioneel te koop of te huur.

Interesse?
Kijk voor meer informatie op de projectpagina van YCON, of neem contact op met de makelaar.