Woonevent nieuwbouw Buiksloterham&Co, zaterdag 22 februari a.s.

18 februari 2020

Buiksloterham is een weergaloze woonplek in Amsterdam; autoluw, groen, duurzaam, prachtige architectuur, dicht bij de binnenstad en bij/aan het water. Benieuwd wat de woonmogelijkheden zijn? Kom zaterdag 22 februari a.s. naar het Woonevent Buiksloterham&Co. 

Dok1620: 5 Urban chic stadswoningen
In Dok1620 woon je in een hedendaags pand, voorzien van alle gemakken met water en groen in de directe omgeving. De vijf urban chic stadswoningen liggen direct aan het sfeervol aangelegde Albert Molhof en bieden de ruimte om groots te wonen. De woningen hebben een oppervlakte van ongeveer 168 tot 180 m² en beschikken over een heerlijke privé stadstuin. Gooi je achterdeur open en stap in je eigen groene paradijs. Een unicum in onze hoofdstad! Net als het parkeren in de naastgelegen parkeergarage. Met als bijkomend voordeel dat de buurt autoluw blijft. Eén ding is zeker: hier woon je midden in het bruisende Amsterdam met de charme van het dorpse leven.

De prijzen beginnen bij € 1.055.000 v.o.n. inclusief 50 jaar afgekochte erfpacht. Een parkeerplaats bedraagt € 35.000 v.o.n. Ga voor meer informatie naar de projectwebsite van Dok1620.


Dok15: luxe huren aan het water
Wonen aan het water in Buiksloterham, een wijk in opkomst. Het kan in Dok15, een fraai nieuwbouwproject met huurappartementen aan het Tolhuiskanaal. Dok15 past qua uitstraling goed bij het robuuste karakter van Buiksloterham, een gebied met een industrieel verleden. Het gebouw ademt licht, lucht, ruimte en comfort. Alle woningen in dit mooie complex met lift worden opgeleverd met een luxe keuken met inbouwapparatuur, mooi sanitair en tegelwerk én vloerverwarming. De bouw vordert. De planning is dat de woningen circa april 2020 klaar zijn. De driekamerappartementen van Dok15 hebben straks woonoppervlaktes van circa 84 tot zo'n 87 m². Ze bevinden zich op de 1e tot en met de 6e verdieping, allemaal zelfs met een balkon op het zuidwesten, met uitzicht op het water van het Tolhuiskanaal.

De huurprijzen variëren van € 1.550 tot € 1.725 euro per maand (exclusief servicekosten en exclusief parkeerplaats). Is jouw auto onmisbaar? Geen probleem, de appartementen van Dok15 huren straks standaard ook een parkeerplaats in een prachtige parkeergarage in de directe nabijheid. Heerlijk comfortabel! De huurprijs bedraagt € 125 per maand. Ga voor meer informatie naar de projectwebsite van Dok15.

Dok7: prachtige penthouses (huur) aan het water

Dok7 is een prachtig nieuwbouwproject met huurappartementen in Buiksloterham. Er zijn nog maar een paar luxe penthouses beschikbaar. Alle woningen worden opgeleverd met een luxe keuken met inbouwapparatuur, fraai sanitair en tegelwerk én vloerverwarming. Daarnaast worden de woningen turnkey opgeleverd, met vloer en gesausde woningen. Het gebouw is net gereed, dus je kunt er zó intrekken! De penthouses zijn maar liefst 124 tot 126 m² en beschikken over twee of zelfs drie slaapkamers. De living is riant en licht. De ruime en open keuken is voorzien van een kookeiland. In de badkamer geniet je van het gemak van een dubbele wastafel. Verder heb je een apart toilet en twee bergingen: één in de woning en één op de begane grond. Uiteraard beschik je over een heerlijk terras, met uitzicht op het water.

De huurprijs is € 1.995 per maand (exclusief servicekosten en exclusief parkeerplaats). Een parkeerplaats bedraagt € 125 per maand. Ga voor meer informatie naar de projectwebsite van Dok7.


Horecaruimte met terras aan het water
Ondernemen aan het water in Buiksloterham, een wijk in opkomst. Het kan in Dok15, een fraai nieuwbouwproject met appartementen en een commerciële ruimte aan het Tolhuiskanaal. De planning is dat de horecaruimte circa april 2020 wordt opgeleverd.

De bedrijfsruimte heeft een oppervlak van ongeveer 230 m² GO en beschikt straks over een breed terras in trapvorm met zitgelegenheid aan het water. De ruimte wordt nieuwbouw casco opgeleverd. De huurprijs is € 5.000 excl. btw per maand (exclusief servicekosten en exclusief parkeren). Het is mogelijk om bij de bedrijfsruimte parkeerplaatsen te huren à € 125 excl. btw per maand.


Zien we jou a.s. zaterdag 22 februari?
Het Woonevent Buiksloterham&Co vindt plaats in een van de onlangs opgeleverde penthouses in Dok7 (Lia Doranastraat 57, Amsterdam). Tussen 10.00 en 11.30 uur wordt daar het beschikbare aanbod gepresenteerd. Graag tot dan!