Villa Vondel | Persoonlijke afspraak voor bezichtiging

08 oktober 2020

Wonen in een villa direct aan het Vondelpark: dit is Villa Vondel. Binnenkort start de verkoop van de vier unieke woningen op Zandpad 3A. Neem contact op met de makelaar voor een bezichtiging vanaf vrijdag 16 oktober. 

Vier exclusieve woningen
Villa Vondel bestaat uit vier verschillende woningen, direct grenzend aan het Vondelpark:
• Twee dubbele benedenwoningen van 214 m² met tuin;
• Eén appartement van 171 m² met balkon over de volle breedte;
• Eén penthouse van 191 m² met privé dakterras. 

De ruwbouw van Villa Vondel is zo goed als klaar. Just Design Studio ontwierp doordachte flexibele plattegronden. De binnenwanden staan er nog niet, dus de indeling kan naar wens worden aangepast. Naast de indeling maakten de interieur architecten van Just Design een high-end ontwerp voor algehele afbouw met een 'custom made' keuken, stijlvol sanitair, wand- en vloerafwerking. De afbouw is inbegrepen bij de koopsom, in de vorm van stelposten.

De prijzen variëren van  2.250.000 tot € 3.120.000 inclusief afgekochte erfpacht, exclusief een optionele parkeerplaats op eigen terrein.  

Het urban gevoel van West én de elegantie van Zuid
Zandpad 3A is een plek die niet iedereen zomaar weet te vinden. Weinig mensen kunnen zeggen dat ze het Vondelpark als hun voortuin beschouwen. Loop vanuit je woning direct het park in voor een wandeling of om te sporten. Heerlijk rustig wonen met het bruisende stadsleven binnen handbereik. 

Persoonlijke rondleiding
Wil je meer informatie of een afspraak maken voor een bezichtiging? Neem dan contact op met de makelaar voor een persoonlijke afspraak vanaf vrijdag 16 oktober. Je kunt dan kennismaken met de woningen, het gebouw, het uitzicht en de sublieme ligging.