Verkoop Rumba Residence in Amstelveen gestart

21 februari 2022

In de populaire wijk Keizer Karelpark in Amstelveen zal party- en danscentrum Mittelmeijer plaatsmaken voor een complex met 28 fraaie appartementen: Rumba Residence. De verkoop is al gestart. Je hebt tot 28 februari a.s. 12.00 uur de tijd om je in te schrijven.

Rumba Residence dankt zijn naam aan de historische locatie waar het komt. Party- en danscentrum Mittelmeijer is een begrip voor veel mensen uit Amstelveen en Amsterdam. Samen beleven en genieten stond hier jarenlang centraal. En dat zijn dan ook de pijlers voor het nieuwbouwproject Rumba Residence. Het complex is bijzonder tot in detail. De ligging dicht bij alle voorzieningen, de architectuur, de keuze uit 5 verschillende typen appartementen en de vele extra's maken dit nieuwbouwproject tot een echte aanwinst voor Amstelveen.

Comfortabel wonen
In Rumba Residence is volop aandacht voor duurzaamheid en wooncomfort. Zo heb je als koper uitgebreide opties en keuzemogelijkheden om jouw appartement helemaal naar wens en smaak aan te passen. Het complex wordt organisch geïntegreerd in de omgeving en voorzien van een lift, een fietsenstalling en een parkeerdomein. Er zijn 28 parkeerplaatsen en 34 bergingen welke apart kunnen worden bijgekocht. De koopsom voor een berging bedraagt € 2.500,-, de koopsom voor een parkeerplaats € 30.000,-. De prijzen van de appartementen zelf variëren van € 335.000,- tot € 449.500,- v.o.n. Doordat het gebouw op eigen grond staat betaal je hier geen erfpacht.

Schrijf je nu in!
Wil jij kans maken op een appartement in Rumba Residence? Schrijf je dan voor maandag 28 februari a.s. 12.00 uur in via de projectwebsite voor jouw favoriete bouwnummer(s). Wil je graag meer weten? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. Deze staat je graag te woord.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Rumba Residence?

Bekijk ook het project Rumba Residence

In verkoop
custom media
Meer informatie

Rumba Residence

Amstelveen

2 woningen beschikbaar
46m - 66m woonoppervlakte
€ 335.000 tot € 449.500